facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Dol pri Ljubljani

240.000 €
= 1.426 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 168.3 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 335 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • date_rangeAdaptacija: 2018
  • codeŠifra: 101157-399

Podroben opis nepremičnine

V Veliki vasi nad Senožeti prodamo samostojno hišo skupne velikosti 168,3 m2, ki leži na 335 m2 veliki parceli.

Hiša ima v pritličju samostojno stanovanje (dnevna soba, spalnica, kopalnica, kuhinja) ter kurilnico v kateri je peč na lesene pelete. V prvem nadstropju je ena spalnica, kopalnica, nova kuhinja z dnevno sobo/jedilnico in izhod na veliko teraso s čudovitim razgledom. V mansardi so trenutno tri postelje kot otroške sobe (brez vmesnih sten).

Hiša je bila v letu 2007 obnovljena (prenova fasade, popravilo strehe, izdelane nove ograje na balkonih in stopnicah, prenovljeni zidovi, zamenjala okna in vrata ter obnova vse strojne in elektro napeljave).

V letu 2018 so naredili čistilno napravo, na novo naredili stanovanje v pritličju, nova peč za ogrevanje, nova kuhinja in oprema. V hiši ostane vse razen TV in vzmetnic.

Po podatkih projektivnega biroja je neto tlorisna površina kleti 49,91 m2, pritličja 50,15 m2 in mansarde 46,8 m2. Hiša je grajena z armiranobetonskimi vertikalnimi vezmi in ab ploščami ter vmesna polnila iz opeke. Kanalizacija je urejena na čistilno napravo. Voda prihaja iz vaškega zajetja. Stroški ogrevanja so cca 600 € na leto. Celotni stroški hiše preračunano na mesec so zelo nizki.

Dovoz je urejen po cesti na kateri ima predmetna nepremičnina urejeno služnost dovoza. Pred hišo so samo travniki in prelepi pogledi na zeleno okolico, za hišo pa je lokalna cesta, po kateri dostopata zadnji dve hiši v vasi. Hiša ima optični internet.

Trgovina, O.Š., vrtec so v Senožetih (cca 2,5 km), pošta pa je v Dolu pri Ljubljani (9,8 km).

Pred hišo je prostora za parkiranje dveh avtomobilov. Pogoj nakupa je plačilo davka na promet nepremičnin v višini 2% od prodajne cene nepremičnine. Vljudno vabljeni k ogledu.

 

Hiter kontakt

Matija Sever

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: