facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

169.000 €
= 2.522 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 67 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1906
  • codeŠifra: PS98889208AZ

Podroben opis nepremičnine

-

V neposredni bližini centra Ljubljane, ob vznožju Golovca, Vam ponujamo priložnost nakupa zanimivega 3-sobnega mansardnega stanovanja s skupno površino približno 67 kvadratnih metrov. 

Stanovanje se nahaja v večstanovanjskem objektu z obnovljeno fasado in zamenjano streho in je bilo v letu 2006 v celoti obnovljeno (strojne in elektro inštalacije, okna, vrata, finalni tlaki itd.). Ogrevanje je izvedeno delno individualno preko električnih radiatorjev in delno preko električnega talnega gretja (kopalnica).

Razporeditev prostorov v stanovanju je zelo racionalna in funkcionalna. V bivalnih prostorih, ki obsegajo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo, mansardna okna zagotavljajo širok dotok svetlobe. Kot prednost stanovanja pa bi izpostavili predvsem njegovo arhitekturo, saj je bila zaradi višine, ki to omogoča, v sklopu bivalnih prostorov izdelana še galerija, ki je dostopna preko stopnišča v dnevni sobi. Galerijo je mogoče urediti povsem po svojih željah, trenutno pa je na njej urejena dodatna spalnica. Poleg navedenih prostorov se v stanovanju nahajata še glavna spalnica, kopalnica s tuš kabino, ter še ena soba, ki jo je mogoče urediti bodisi kot dodatno spalnico oz. otroško sobo ali pa kot garderobno oz. pomožno sobo (utility), kot je urejena sedaj. Vsa vgradna oprema ostane v stanovanju, na željo novega lastnika pa je možen dogovor tudi glede ostale opreme. 

Stanovanje poleg že anega odlikuje tudi njegova umeščenost ob priljubljeno ljubljansko vzpetino Golovec, z vrsto dobro urejenih rekreacijskih in kolesarskih poti ter astronomskim observatorijem. Zaradi dobre lokacije – bližine tako mestnega središča kot narave – in s tem povezane možnosti oddajanja stanovanja tudi za krajša časovna obdobja je nakup lahko tudi odlična priložnost za investicijo.

Za brezplačen ogled in pridobitev ostalih informacij pokličite.


Hiter kontakt

RCN d.o.o.

RCN d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: