facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Murska Sobota

229.950 €
= 1.042 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 220.7 m2
 • expand_lessNadstropje: 7/7
 • date_rangeZgrajeno: 2019
 • reorderEner. izk. B1

Podroben opis nepremičnine

RAZKOŠNA KVADRATURA, ČUDOVITA TERASA IN SAMO 2 STANOVANJI V »PENTHOUSU«. ZAGOTOVLJENI SO NIZKI OBRATOVALNI STROŠKI, LEPA LOKACIJA IN KVALITETNO ZGRAJEN OBJEKT. V novozgrajeni večstanovanjski stavbi prodamo 4-sobno stanovanje, ki se nahaja v zadnjem nadstropju in obsega naslednje prostore: hodnik, osrednji prostor (kuhinja z jedilnico, priročno shrambo in dnevno sobo) z izhodom na teraso, spalnico, dve sobi, kopalnico, stranišče in večnamensko shrambo z izhodom na teraso.

ČUDOVIT »PENTHOUSE«, NOVO 4-SOBNO STANOVANJE, ŠE NIKOLI VSELJENO, Z VELIKO TERASO, SODOBNO IN ENERGETSKO VARČNO

V novozgrajeni večstanovanjski stavbi prodamo 4-sobno stanovanje, ki se nahaja v zadnjem nadstropju in obsega naslednje prostore: hodnik, osrednji prostor (kuhinja z jedilnico, priročno shrambo in dnevno sobo) z izhodom na teraso, spalnico, dve sobi, kopalnico, stranišče in večnamensko shrambo z izhodom na teraso. Površina dela stavbe znaša 220,7 m², od tega je uporabne površine 123,6 m² in terase 97,10 m².

Vse stanovanjske enote so od skupnega stopnišča in dvigala ločene z notranjim hodnikom. Stanovanja v pritličju in zadnjem nadstropju imajo terase, ostala stanovanja pa balkon.

Ogrevanje posameznega stanovanja je talno, preko skupne kotlovnice, s toplotno črpalko sistema voda/voda, preko katere se v poletnem času lahko tudi ohlaja posamezna stanovanjska enota z enim ali več stenskih konvektorjev. Priprava tople sanitarne vode se prav tako vrši preko skupne kotlovnice s toplotno črpalko.

Vsako stanovanje ima lastna števca (kalorimetra) za ogrevanje in pripravo tople sanitarne vode ter za hlajenje. V vseh bivalnih prostorih so termostati za regulacijo temperature talnega ogrevanja. Stavba spada v energetski razred B1. Vsaka stanovanjska enota ima videofon in na razpolago je optični kabel. Dvorišče je zelo lepo urejeno in na voljo so parkirna mesta za goste. Prav tako je poskrbljeno za dostop do stavbe z vozički. 

K stanovanju je potrebno dokupiti tudi notranje parkirno mesto po ceni 10.402,50 EUR, kar skupaj s ceno stanovanja znaša 240.352,5 EUR. Možno je dokupiti tudi zunanje pokrito parkirno mesto po ceni 5.146,50 EUR. Vse navedene cene vključujejo 9,5 % DDV. Na razpolago je samo še nekaj stanovanj različnih velikosti in tlorisov. 

ZELO PRIPOROČAMO! RAZKOŠNA KVADRATURA, ČUDOVITA TERASA IN SAMO 2 STANOVANJI V »PENTHOUSU«. ZAGOTOVLJENI SO NIZKI OBRATOVALNI STROŠKI, LEPA LOKACIJA IN KVALITETNO ZGRAJEN OBJEKT.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: