facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Goriška, Ajdovščina, Col

570.000 €
= 2,5 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 224000 m2
  • codeŠifra: JM1434

Podroben opis nepremičnine

Vipavska dolina - Posestvo nad Ajdovščino in Vipavo s čudovitim razgledom na gore in Jadransko morje

Posestvo se nahaja v čudoviti Vipavski dolini, ki jo je Lonely Planet razglasil za eno izmed najboljših in najlepših destinacij. Nahaja se na nadmorski višini 950 m in ponuja čudovit razgled na gore in Jadransko morje. Na lep dan lahko opazite tudi najvišjo goro Triglava.

Posestvo se razprostira nad Ajdovščino in Vipavo. Vse skupaj je cca. 24 hektarjev zemlje. 8 hektarjev je travnikov, ostalo pa gozd.

Hiše so tri. Dve, ki sta starejši, zgrajeni leta 1800 in 1850. Prva, zgrajena leta 1800, ima približno 70m2 in je bila delno obnovljena leta 2013. Druga, zgrajena leta 1850, ima 145 m2. Prenovljena je bila leta 1997. Nova, zgrajena leta 2013, je hlev s 215 m2 površine.

Za tiste, ki bi radi vlagali v turizem, je izdano tudi gradbeno dovoljenje. Lokacija je idealna za dejavnosti na prostem ali za miren slog življenja stran od vrveža.

Posestvo je popolnoma povezano, v bližini vse infrastrukture in še vedno obdano s čudovito in neokrnjeno naravo.

Vipavska dolina je odličen kraj za ogled z avtomobilom ali kolesom z izjemnimi gurmanskimi priboljški in idilično podeželsko pokrajino. Blaga klima v dolini spodbuja gojenje koščičastih sadežev - drevesa so spomladi lepa s cvetovi, medtem ko je jesensko listje globoko barvito in fotogenično.

Vsa infrastruktura, ki se nahaja 7 do 15 km ali 10 do 20 minut vožnje.

 

Prodajalec kot pogoj za sklenitev kupoprodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec prodajalcu povrniti del stroškov prodaje nepremičnine v višini 2% pogodbene cene + DDV

Hiter kontakt

Janja Mikuž

AGENCIJA ELITE d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: