facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vrhnika

230.000 €
= 1.519 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 151.4 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 23 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2013
 • reorderEner. izk. B2
 • codeŠifra: 1047

Podroben opis nepremičnine

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA

Stanovanjska stavba je vmesna vrstna hiša v hiši šesterčku, sodobno urejena, s svetlimi in zračnimi  prostori. V mansardi je možno urediti dodatne bivalne prostore in tako doseči maksimalni izkoristek celotne tlorisne površine ter ustvariti zelo ugodne bivalne in delovne pogoje za življenje sodobne družine.

Stavba je višinskega gabarita K+P+1N+M, ima atrij ob dnevno-bivalnem delu pritličja stavbe, orientiranem na SZ stran. Klasično je grajena, z dvokapno streho in Bramac kritino, toplotno izolirano fasado in streho (d=20 cm). Stavba je opremljena z vsemi komunalnimi priključki in ogrevana s toplotno črpalko zrak/voda in sistemom talnega ogrevanja. Zunanjo ureditev predstavljajo komunikacijske površine okoli šesterčka s parkirnim nadstreškom, pod katerim se nahajata dve parkirni mesti. Dostop urejen z lokalne ulice.

Opis nadstropij:

1. nadstropje

Razporeditev: površina 36 m² predstavlja hodnik, spalnico z garderobo, otroško sobo in tuš kopalnico. Obdelava površin in stavbno pohištvo enako kot v pritličju.

Mansarda

V mansardi se trenutno nahaja en prostor, ki ga je možno urediti za različne potrebe. Tlak še ni zaključno obdelan, stene in strop so zaključno beljeni. Prostor je opremljen z inštalacijskimi priključki. Dostop iz spodnjega hodnika je trenutno urejen po zložljivih lestvah, pri čemer je v hodniku dovolj prostor za ureditev končanega dostopa.

Klet

Razporeditev: površina 36 m² predstavlja večnamenski prostor, ki je namenjen rekreaciji kot trim kabinet, shramba. Površine so zaključno obdelane s talno keramiko ter beljenimi stenami in stropom. Osvetlitev prostora je delno urejena s svetlobnimi jaški.

Pritličje

Razporeditev: površina 36 m3 predstavlja predprostor, dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in WC-jem. Iz dnevnega prostora je izhod na tlakovano teraso v atriju. Površine so zaključno obdelane s parketom, talno keramiko, stensko keramiko in beljenimi stenami ter beljenimi stropi. Stavbno pohištvo predstavljajo okna v PVC izvedbi z dvoslojno termopan zasteklitvijo, ki so opremljena s ALU roletami   (električno upravljanje) in komarniki. Notranja vrata so lesena, furnirana.

Lokacija je prijetno urejena, v neposredni bližini zelenih površin krajinskega parka z izvirom Ljubljanice in razvejanimi sprehajalnimi potmi. V bližini je vsa mestna javna infrastruktura: šola, vrtec, kulturni dom, zdravstveni dom, trgovine in lokali, banka ter pošta na razdalji cca 1000 m. Priključek na AC na razdalji cca 1600 m.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: