facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Kamnica

49.000 €
= 2.450 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 20 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 919 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • codeŠifra: 948

Podroben opis nepremičnine

sončna lega, priklop vode in elektrike, parkirišče, dostop - cesta

V naravi, na mirni, sončni in razgledni lokaciji v Kamnici prodamo zazidljivo parcelo v izmeri 919 m². Parcela je deloma ravna, deloma terasasta z naklonom. Namembnost parcele je opredeljena kot površina razpršene poselitve. Primerna je za gradnjo stanovanjske hiše ali počitniške hiše. Trenutno je zasajena z drevjem, sadnim drevjem, cvetlicami. Parcela bo po čiščenju dobila lepo in dovolj veliko ravno površino, ki bo primerna za gradnjo hiše s prekrasnim pogledom na vzhod in tudi na jugozahod (Pohorje in Maribor). 

Na parceli stoji montažna hiška v izmeri 19 m², ki služi kot počitniški objekt (gradbeno dovoljenje). Grajena je bila 1980, ima priklop vode in elektrike. Prav tako pa je tik ob parcelei tudi kanalizacija in kabelski priključek. Tako, da je vsa potrebna infrastruktura že na parceli.  Dostop je urejen po asfaltni cesti, zadnjih 50 m je makedam. 

Primerna je za kupce, ki bi na parceli gradili svoj dom ali za kupce, ki bi v naravi preživljali svoj prosti čas, vrtnarili in uživali v sproščanju.

Lokacijsko je parcela dobro umeščena v naravo a hkrati blizu mesta. Primerna za ljudi, ki si želijo mirnega življenja izven mestnega vrveža, hkrati pa so dovolj blizu vse potrebne infrastrukture, kot šola, vrtec, pošta, trgovina, zdravstveni dom, avtobusna postaja itd. 

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta bremen. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.
 

  • da
  • pokrit parkirni prostor, parkirno mesto, dve parkirni mesti, več parkirnih mest
  • balkon, francoski balkon, terasa, loggia
  • talno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zemeljski plin, kurilno olje, utekočinjeni naftni plin, toplovod, ogrevanje z lesno biomaso, ogrevanje s toplotno črpalko, ogrevanje z elektriko, ogrevanje na drva

Hiter kontakt

TK NEPREMIČNINE, Tanja Koser s.p.

Morda bi vas zanimalo tudi: