facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Ruše, Bistrica ob dravi

180.000 €
= 38 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 4792 m2

Podroben opis nepremičnine

Pod obronki Pohorja, v Bistrici ob Dravi prodamo manjšo posest s starejšo kmečko hišo tlorisne površine 136,00m², etažnosti K+P+1.nad.+M. Hiša je bila zgrajena 1902 in dozidana leta 1972, kar pa je bilo nedokončano. Pritličje je izdelano v celoti, vse sobe so bivalne, obsega pa 6 velikih spalnic, kuhinjo, kopalnico s straniščem, kabinet, predprostor, velik hodnik, ki povezuje prostore in stopnišče v klet in v nadgrajeno nedokončano nadstropje, ki je sicer zaprto z okni, pripeljane so inštalacije, ostalo je v grobem stanju. Mansada je prav tako neobdelana in neizkoriščena. Okna na objektu so lesena, brez senčil, prav tako so lesena tudi vhodna in notranja vrata. Ogrevanje spodnjega prostora je centralno, na kurilno olje, topla voda je iz električnega grelca. Gradnja objekta je opečna, vendar je celotni objekt potreben adaptacije. Zaradi lege in velikosti je primeren za preureditev v manjši hotel, motel, večstanovanjsko hišo..., saj ga obkroža čudovita ravna parcela, velika kar 4.792,00 m², zelenica zasajena s sadnim drevjem

V neposredni bližini hiše stoji veliko gospodarsko poslopje, ki ga je možno preurediti v apartmajsko hišo, prostore za dejavnosti ali urediti welnes. Možnosti je resnično veliko, potrebna je le vizija, dober načrt in vztrajnost.

Priporočamo ogled vsem, ki so podjetni in želijo uresničiti svoje sanje, pa tudi tistim, ki bi na tem posestvu našli svoj dom.

Pokličite.

    Hiter kontakt

    Nepremičnine Brin Balažič (Skupina Balažič d.o.o.)

    Morda bi vas zanimalo tudi: