facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška, Sp. Šiška

330.000 €
= 1.988 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 165.99 m2
  • expand_lessNadstropje: 13/13
  • date_rangeZgrajeno: 1968
  • reorderEner. izk. E

Podroben opis nepremičnine

vsi priključki ( CK-toplarna, vročevod, mestni plin, internet-optika, CaTV in telefon, ) , bližina centra mesta, ob parku Tivoli, odlična lokacija, parkiranje za stanovalce za zapornico, v ceno vključena garaža za en avtomobil, dvigalo, najvišje , edino stanovanje v nadstropju, terasa na 3 strani - razgled

Edinstvena in redka priložnost za nakup stanovanja na samem vrhu stolpnice z odlično razporeditvijo, obkroženo s terasami s pogledi proti centru mesta vse do Krima na eni, proti Rožniku, Šišenskemu hribu vse do Šmarne gore na drugi ter prek Bežigrada ter Most vse do Golovca na tretji strani. Stanovanje ima odlično razporeditev, možnosti za prilagoditve pa so praktično neomejene pri tovrstnem stanovanju.

Uporabna površina (podatki ZK) petsobnega stanovanja znaša 109,7 m², pripada mu 54 m² terase, ki obkroža stanovanje, in manjša priročna shramba ob vhodu v stanovanje v izmeri 2,28m², skupno torej 165,99 m² površine.

Trenutni razpored je naslednji: hodnik 1 z vhodi v ločeni WC, kuhinjo z jedilnim kotom in izhodom na teraso, velikim svetlim dnevnim prostorom z izhodom na teraso in pa eno sobo, ter v spalnem delu hodnik 2 z vhodi v spalnico z izhodom na teraso, dve otroški sobi, kopalnico in ločeni WC.

V stavbi so bili pred nedavnim obnovljeni hodniki ter obnovljeni dvigali.

Cena  za stanovanje vključuje tudi garažo za en avtomobil, parkiranje pa je možno tudi ob stavbi na parkirišču z avtomatsko zapornico.

Stanovanje, kakršno se redko pojavi na tržišču, zato vam priporočamo ogled in nakup, vabljeni!

Agencijska ponudba: pogoj lastnika je, da del stroškov za posredovanje prevzame kupec , oziroma 2% dosežene pogodbene cene za nepremičnino + DDV.

    Hiter kontakt

    Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

    Morda bi vas zanimalo tudi: