facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Dobrova - Polhov Gradec, Polhov Gradec

49.000 €
= 490 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 100 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 1000 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1966
 • date_rangeAdaptacija: 2012
 • reorderEner. izk. F

Podroben opis nepremičnine

Vikend, brez hišne številke ( potrebna legalizacija) , v celoti zazidljivo zemljišče, odštevalni števec ( voda, elektrika - priklop preko soseda )

Posredujemo pri prodaji samostojnega objekta (  trenutno vikend hiša ( P+N + neizkoriščena mansarda , z dvosobnim stanovanjem v nadstropju ) , v skupni izmeri 100 m² , stoječega na zazidljivi parceli velikosti 1000 m². Objekt se nahaja na odmaknjeni lokaciji,  23 km iz Ljubljane in cca 10 km iz Polhovega gradca, smer Črni vrh ) v Polhograjskem hribovju po katerem se odpirajo krasni pogledi, ob parceli je gozd. V neposredni bližini se nahaja edini sosed - kmetija ( od katere je speljan priklop na vodovod in elektriko  ). Zadnji del poti ni asfaltiran, vendar je pozimi redno plužen ter prevozen. Urejena  je bila sprememba namembnosti zemljišča v stavbno ( 1000 m²) , za pridobitev hišne številke in priklop na obstoječo komunalno infrastrukturo je potrebno opraviti vpis v kataster stavb in legalizacijo stavbe, ter plačilo komunalnih prispevkov ( stroški v višini cca 20.000,00 Eur ). Prvo nadstropje objekta je izdelano in bivalno, ter predstavlja dvosobno stanovanje ( predprostor, kopalnica s tušem in WC-jem ( greznica ), kuhinja, dnevni prostor z balkonom ter kaminom na drva ter spalnica ) , pritličje in mansarda pa sta  še neizdelana. Celotna stavba je bila izolirana l.2012 , potrebna pa je še izdelava zaključnega sloja fasade. Ogrevanje je trenutno  na elektriko in s pečjo na trda goriva ( kamin v dnevnem prostoru ). Stavba, zgrajena leta 1967, nima gradbenega dovoljenja, z legalizacijo bi novi lastnik lahko ohranil obstoječi objekt in si v njem uredil dodatne prostore, ali pa na podlagi drugega gradbenega dovoljenja izgradil drug , lahko tudi dodatni, objekt višje na parceli, ki prejema še več sonca. Objekt je v uporabi.  Na izrecno željo lastnika, interesente naprošamo, da si nepremičnine ne ogledujejo sami in brez vnaprejšnjega dogovora z agentom. 

Razporeditev prostorov :

- pritličje neizdelano

- nadstropje : predprostor , kopalnica z WC-jem , hodnik,  kuhinja , dnevni prostor z izhodom na balkon, spalnica

- podstrešje neizdelano

ZK urejeno, brez bremen.

Agencijska ponudba: stroški posredovanja se delijo med prodajalcem in kupcem tako, da slednji plača provizijo v višini 2% dosežene pogodbene cene.

  Hiter kontakt

  Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: