facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Medvode, Golo Brdo

60 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 3518.37 m2

Podroben opis nepremičnine

zazidljivo zemljišče, voda na parceli - vaški vodovod, priključki neposredno ob parceli, zadnji pas zazidljivosti,i ob gozdu, v bližini Slavkovega doma in rekreativnih poti.

Na lepi mirni lokaciji ob vznožju počitniškega naselja na Golem Brdu prodamo zemljišče v skupni izmeri 3518,37 m², ki ga trenutno sestavljata dve povezani parceli. Namenska raba je gradnja samostojnih stanovanjskih hiš ( K+P+1+M) ali dvojčkov. Parcela je v naklonu, ob njej je lastniška pot ( zagotovljena služnost ), ki je pozimi plužena. Tik ob parcelah se nahajajo vsi priključki. Na parcelah pa voda ( vaški vodovod, plačan prispevek ). 

Parceli se lahko razdelita poljubno ( najmanj 500 m² - meja zazidljivosti parcele) na stroške prodajalca, v skladu z željami in potrebami kupca, del parcel ob priključkih je naprodaj po cca 70 EUR/m² , sicer pa je cena  60 EUR/m² oz. je cena prilagodljiva glede na velikost zemljišča. 

Zemljišče je vzdolžno z naklonom.

Lokacija je resnično lepa, zagotavlja popoln mir in neposredno bližino gozda, le nekaj minut vožnje od hotela Medno, v bližini se nahaja Slavkov dom, znan kot izhodišče mnogih pohodniških in sprehajalnih poti ( Katarina - Topol...). 

Odlična priložnost tudi za tiste, ki iščete primeren kotiček v naravi za postavitev manjšega samooskrbnega ( voda zagotovljena ) objekta z veliko zemljišča, kakor tudi za investicijo v gradnjo več objektov ( v prilogi idejni načrt za postavitev stanovanjskih hiš na podlagi lokacijske informacije ). 

Lastništvo urejeno. Vsa dokumentacija.

Pokličite za ogled in dodatne informacije.

Agencijska ponudba: na zahtevo lastnika se  stroški posredovanja delijo med prodajalcem in kupcem tako, da slednji plača strošek v višini 2% pogodbene cene za nepremičnino. 

    Hiter kontakt

    Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

    Morda bi vas zanimalo tudi: