facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Medvode, Golo Brdo

60 €/m2

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 3518.37 m2

Podroben opis nepremičnine

GOLO BRDO

zazidljivo zemljišče, voda na parceli - vaški vodovod, priključki neposredno ob parceli, zadnji pas zazidljivosti, ob gozdu, v bližini Slavkovega doma in rekreativnih poti.

Na lepi, mirni lokaciji ob vznožju počitniškega naselja na Golem Brdu prodamo zemljišče v skupni izmeri 3518,37 m², ki ga trenutno sestavljata dve parceli. Namenska raba je gradnja samostojnih enodružinskih hiš ( K+P+1+M) ali dvojčkov.

Tik ob parceli se nahajajo priključki ( el., komunikacije ). Kanalizacije ni - potrebna je mala čistilna naprava. Zaenkrat je na območju obstoječ vaški vodovod, v prihodnosti se bo urejal javni vodovod.

Zemljišče se lahko razdeli poljubno ( priložena skica - idejni načrt razdelitve za gradnjo stanovanjskih hiš ), glede na želje in potrebe kupca  ( najmanj 500 m² ), strošek parcelacije prevzema prodajalec. Cena posamezne parcele je od 60-70 EUR/m², oziroma po  dogovoru, v skladu z velikostjo odkupljenega   zemljišča. 

Parcela je na vzdolžnem pobočju, v naklonu, ob njej je lastniška pot.  

Lokacija je resnično lepa, zagotavlja popoln mir in neposredno bližino gozda, le nekaj minut vožnje od hotela Medno, v bližini se nahaja Slavkov dom, znan kot izhodišče mnogih pohodniških in sprehajalnih poti ( Katarina - Topol...). 

Lastništvo urejeno. Na voljo lokacijska informacija. 

Dodatne informacije nudimo na ogledu.

Agencijska ponudba: na zahtevo lastnika se  stroški posredovanja delijo med prodajalcem in kupcem tako, da slednji plača strošek v višini 2% pogodbene cene za nepremičnino. 

    Hiter kontakt

    Rodman MGM d.o.o. PE nepremičnine

    Morda bi vas zanimalo tudi: