facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

390.000 €
= 1.766 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 220.8 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1054 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1985
  • codeŠifra: 486

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Vrtcheck Balkoncheck Terasacheck Klet

Podroben opis nepremičnine

-

V primestnem naselju Bonini 5km od Kopra, v urejenem naselju družinskih hiš, dvostanovanjska hiša z večjim vrtom in dvoriščem ter nadkritim prostorom za druženje. 

Hiša je  prostorna in je primerna za večje ali razširjene družine, zaradi večjih okenskih odprtin (dvokrilna balkonska vrata po večini prostorov) in ugodne južne lege je hiša zelo svetla, grajena je v treh etažah, z dvemi stanovanji in z možnostjo ureditve tretjega manjšega stanovanja v mansardni etaži (stojna višina). Ob hiši se nahaja lepa in lična kamnita pokrita letna kuhinja (20m2) s kaminom in prostorom za druženje.

Vsaka etaža v hiši ima samostojen vhod tudi mansarda. V pritlični etaži se nahaja  3-sobno stanovanje, terasa, tehnični prostori, klet, v nadstropju v 2. etaži se nahaja 4-sobno stanovanje ter večja razgledna pokrita terasa (23m2) iz katere seže pogled na zeleno Vanganelsko dolino, v 3. etaži se nahaja mansarda ki je nedokončana. Ob hiši se nahaja še garaža ( 21m2).

Razpored prostorov po etažah:

1. ETAŽA: Stanovanje - 3 sobno: veža, dnevna soba, ločena kuhinja, hodnik, spalnica, soba, pokrita terasa, wc, kopalnica, klet, kurilnica, shramba. Stanovanje ima dva vhoda - možna razdelitev na dve manjši enoti. Vrt, zatravljena površina je dostopna direktno iz stanovanja, dnevne sobe.

2. ETAŽA: Stanovanje - 4 sobno: veža, dnevna soba, ločena kuhinja, velika pokrita razgledna terasa, daljši balkon, hodnik, spalnica, 2 sobi. wc, kopalnica.

3. ETAŽA: Mansarda, neizdelana, možnost ureditve manjšega stanovanja. (ima ločeno stopnišče -dostop)

Hiša ima centralni sistem ogrevanja na kurilno olje in ločene števce za elektriko in vodo.

Hiša je vseljiva vendar potrebuje nekatera vzdrževalna in osvežitvena dela. Predvidena je nova ureditev mirujočega prometa na parceli ter tudi dostopne poti, dovoza do hiše za kar je že izdelan načrt in pridobljeno soglasje s strani občine za priključitev na lokalno cesto. 

Hiša je prazna oseb in stvari, možen je takojšen prevzem !

Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno in brez bremen.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. Vabljeni na ogled !


Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: