facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Ljubljana okolica, Ig, Vrbljene

145.000 €
= 122 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 1192 m2
 • codeŠifra: PP1346121774

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  Na mirni lokaciji, na robu čudovitega naselja, prodamo sončno in ravno zazidljivo zemljišče velikosti 1192,00 m2.

  Na mirni lokaciji, na robu čudovitega naselja, prodamo sončno in ravno zazidljivo zemljišče velikosti 1192,00 m2. Zemljišče je zadnje zazidljivo v naselju, ima odprt pogled na Alpe, v bližini je gozd in veliko sprehajalnih poti. Dostop do parcele bo urejen s služnostno potjo. Do Iga je 5 minut vožnje z avtomobilom, do Ljubljane pa cca. 12 minut.

  Zemljišče se prodaja skupaj z 2216,00 m2 kmetijskega zemljišča. Zazidljivo zemljišče se nahaja na območju SV – površine vaških jeder s kmetijskimi gospodarstvi, ki so pretežno namenjene površinam kmetij s stanovanjskimi in ne-stanovanjskimi kmetijskimi stavbami ter stavbami s storitveno dejavnostjo. Faktor zazidanosti je 40%.

  Vsi priključki so v bližini zemljišča ob glavni cesti – voda, elektrika, kanalizacija. Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen.

  POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

  V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agentka Tamara Gostiša, Tel: 00386-40-452-362, E-mail: tgostisa@bazarealestate.com.

  Lepo vabljeni k ogledu.

  vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

  Hiter kontakt

  Tamara Gostiša

  BAZA, Brina Sotlar s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: