facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Betnava

165.000 €
= 721 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 229 m2
  • expand_lessNadstropje: Pritličje/2
  • date_rangeZgrajeno: 1870
  • date_rangeAdaptacija: 2010
  • codeŠifra: PS4646408DL

Podroben opis nepremičnine

Pozdravljeni,

tokrat imamo v ponudbi izjemno zanimivo nepremičnino z odlično razporeditvijo - poslovni prostor, primeren za oddajo sob ( 4 sobe ) po sistemu AIRBNB, ki se nahaja na vrhunski lokaciji v Mariboru, v središču dogajanja. Stanovanje oz. sobe so primerne za oddajo mladini, turistom in tudi posameznikom. Imajo dobro razporeditev in se nahajajo v visokem pritličju odlično vzdrževane večstanovanjske hiše z le enim lastnikom. Poleg 4 ločenih dvoposteljnih sob je na voljo dnevni družabni prostor, pralnica, ločen WC in kopalnica z več umivalniki in posebej prostor z kopalno kadjo. V prostorni kleti se nahjajo družabni prostori s šankom za stanovalce/podnajemnike ali pa tudi za manjše prireditve za zaključene družbe. 

Lokacija: nepremičnina se nahaja v centru Maribora, Maribor-Grad. Vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, zdravstveni dom, lekarna, avtobus) je dosegljiva peš. V neposredni bližini stanovanja je veliko možnosti za rekreacijo, saj ste v le nekaj minutah na lokaciji športnega parka Tabor, mestega parka in na lokaciji stadiona Ljudski vrt.   

Objektivni podatki:  poslovni prostor obsega 140m² bivalne površine, k temu še pripada kletni prostor v izmeri  89 m² in shramba v velikosti 6m² , sušilnica in pralnica, dodatni wc-ji. Popolna prenova prostorov v letu 2010.

CENA: cena prostorov s sobami za oddajo, kopalice, stranišč, skupnih prostorov itd. v skupni izmeri 140 m² znaša 165.000 EUR

KLET - možnost dokupa kleti v velokosti 89m², primerne za gostinstvo, Jazz club ali pa skupnega družabnega prostora itd... v takšnem primeru je cena celotne nepremičnine 195.000 EUR

Stroški: obratovalni stroški v poslovnem prostoru so v odvisnosti od števila gostov oz. zasedenih sob.  Za ogrevanje skrbi etažna plinska peč s sistemom raidatorskega ogrevanja. Objekt ima vse potrebne priključke (kanalizacijo, internet... ipd.). Parkirni prostor, ki je plačljiv,  je zagotovljen v neposredni bližini objekta.  

Vabim vas, da si skupaj pogledamo ta poslovni prostor, ki istočasno ponuja poslovno priložnost tako za opravljanje poslovne dejavnosti ali pa za investicijo.   

VIRTUALNI POSNETEK PROSTOROV, kjer is lahko ogledate celotno nepremičnino iz udobja domačega naslonjača na naslednji povezavi : https://my.matterport.com/models/VRqfkC1miEJ?cta_origin=all_spaces_page

Možnost ogledov: po predhodnem dogovoru

Lepo vas pozdravljam in se veselim srečanja z vami.

Denis Luthar, vaš posrednik

  • 2

Hiter kontakt

Denis Luthar

Market center Omnis d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: