facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Jugovzhodna Slovenija, Črnomelj, Rodine

85.000 €
= 250 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 340 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 5833 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1974
 • date_rangeAdaptacija: 2000
 • reorderStanje: Delno obnovljeno
 • reorderOpremljenost: Delno opremljeno
 • reorderEner. izk. F
 • codeŠifra: HP4787

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Parkiriščecheck Kletcheck Balkoncheck Vrt
 • Priključki
  check Greznicacheck Telefoncheck Kabelski priklj.
 • Ogrevanje
  check CKcheck Olje
 • Lega
  check Jugcheck Vzhodcheck Zahod
 • Luksuz
  check Lep razgledcheck Bližina naravecheck Zelo sončnocheck Mirna lokacija

Podroben opis nepremičnine

Posest s fantastičnim razgledom

Posredujemo pri prodaji enostanovanjske hiše na pripadajočem posestvu velikem 5.833 m2. Posest je ograjena, z urejenim vrtom, sadovnjakom, nekaj trtami, urejenim prostorom za piknike, vrtno uto v neposredni bližini hiše. Lično urejene gredice so polne rož in drugih okrasnih in zimzelenih rastlin. Po parceli so, s talnimi granitogrez ploščicami, urejene steze, ki vodijo do vrta, zunanjega žara....

Objekt je zgrajen leta 1974, na podlagi gradbenega dovoljenja, leta 1981 dodatno razširjen na podlagi gradbenega dovoljenja in v letu 1982 urejena sprememba namembnosti iz vikend hiše v stanovanjsko hišo. V hiši je veliko prostora, možna ureditev v dvostanovanjsko ali pa ureditev apartmajev za oddajanje turistom. Parcela je rahlo nagnjena po pobočju, v dobrem delu pa izravnana. Ob hiši je garaža velika 20 m2 in asfaltiran prostor za parkiranje dveh vozil.

Dimenzije hiše so 11 m x 7,5 m v kletnem, prtiličnem in delno mansardnem delu kar predstavlja 165 m2 uporabne stanovanjske površine, seveda z možnostjo povečanja uporabne stanovanjske površine na račun obstoječih prostorov v hiši. Kritina je zarezna opeka temne barve, nosilne stene so iz modularne opeke 25 cm, predelne stene iz porolita 10 cm. Notranji in fasadni ometi so dvoplastni iz grobe in fine malte. V neto tlorisno površino so zajete površine vrtne ute, garaže, prostori pod nadstreškom, balkon in ostale urejene povšrine.

V kletno etažo (gledano s ceste) se dostopa iz pritličnega nivoja za hišo (ob hiši pokrit prostor z večjo mizo s klopmi za sedenje). Kletni prostori so razdeljeni na več posameznih prostorov, ki ležijo eden ob drugem, v vsakega se dostopa skozi svoja vrata (kurilnica, drvarnica, prostor za orodje, prostor za ozimnico....) in skupaj predstavljajo cca. 80 m2 površin. Vsi prostori imajo lesena vrata.

V pritlično etažo (gledano s ceste) se dostopa skozi vhodna vrata v hišo, od tu pa skozi predprostor v kuhinjo z jedilnico, sobe in sanitarije ter po stopnicah v zgornjo etaži v kateri je enak prostor kot v pritlični etaži, z balkonom, ki nudi lepe razglede na okolico.

V hiši je možnost priklopa na internet, CATV, vodovod (sedaj je priklopljena na lasten vodnjak, ki popolnoma zagotavlja zadovoljitev vseh potreb po vodi). Hiša je priključena na elektriko, ogreva se na kurilno olje, ima greznico. Fasada na hiši je bila prenovljena v letu 2000.

Naročitelj pogojuje prodajo nepremičnine tako, da kupec poravna davek na promet nepremičnin v višini 2% dosežene pogodbene cene nepremičnine po tej pogodbi.

www.real-go.eu  spletno stran smo izdelali za vas, kjer vam lahko, ob podatkih oglaševane nepremičnine, celoviteje predstavimo naš način dela, ki je usklajen z napotki GZS ZDNP katere člani smo.

Gospodarska zbornica Slovenije (GZS) nam je že tretje leto zapored podelila CERTIFIKAT - "ZAUPANJA VREDNA NEPREMIČNINSKA DRUŽBA".

Hiter kontakt

Zoran Stojmenović

REAL Go d.o.o.