facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Velenje

170.000 €
= 491 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 346 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1963
  • codeŠifra: WS-52823

Podroben opis nepremičnine

Prodam hišo v Pesju pri Velenju, v bližini osnovne šole in vrtca, dobro vzdrževano, streha, okna in fasada obnovljena v letu 2002, bivalni prostori v letu 2013. V hiši se nahajata dva stanovanja (skupna stanovanjska površina je 172 m2) s skupnim vhodom in hodnikom, vse ostalo je ločeno. Oba stanovanja imata balkon, v prvem nadstropju pa tudi 40m2 veliko teraso. Oba stanovanja sta opremljena s kuhinjo in kopalnico in osnovami v bivalnih  in spalnih prostorih.  Kletni prostori  (100m2) zajemajo dve garaži, pralnico in prostorno klet, katera se lahko preuredi v delovni prostor. K hiši spada tudi 290m2 zemlje, primerne za ureditev vrta, z obstojeco vinsko trto in sadnimi drevesi. Hiša je dobro izolirana in je priključena na mestno centralno ogrevanje.

 

Lokacija je v nesposredni blizini igrišča, šole in vrtca, 100 metrov od avtobusne postaje,  200m od želežniške postaje in trgovine, 1,5 km oddaljena od Velenjskega jezera in rekreacijskega centra.

 

Hiša je predvsem primerna za družine s podjetniško dejavnostjo zaradi možne ureditve poslovnih prostov v kletni etaži, dvo generacijske družine ki želijo imeti zasebnost in povezanost hkrati, družine s potrebami po zunanjem igralnem prostoru in željo po pridelavi svoje hrane. Hiša je primerna tudi za oddaja po posameznih etažah.

 

Resni interesenti se lahko dogovorijo za ogled preko elektronske pošte Pesjehisa@altmails.com

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: