facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Kranj

295.713 €
= 2.787 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (neto): 82 m2
  • reorderVelikost (bruto): 106.1 m2
  • expand_lessNadstropje: 2/2
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • reorderStanje: Novogradnja
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: S-19/2020-26

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Pokrito parkiriščecheck Dvigalocheck Terasacheck Klet

Podroben opis nepremičnine

4 sobno stanovanje

V bližini najpomembnejših prometnih povezav, blizu nakupovalnega središča Qulandia in blizu centra mesta,  prodamo veliko 4 sobno stanovanje skupne neto tlorisne površine 106,10 m2, prodajne bivalne površine 82,00 m2 in terasa 19,40 m2 v 2/2  nadstropju objekta. Stanovanje ima jugovzhodno lego in zelo dobro funkcionalno razporeditev, shrambo v kletni etaži. Ogrevanje je CK-toplovod. Obratovalni stroški se plačujejo po dejanski porabi merjeni po števcih. Iz kletne etaže do stanovanj vozi dvigalo. Objekt je zgrajen leta 2021, in ga sestavljata dve stavbi s skupno garažno hišo in imata 4 etaže, dva glavna vhoda in ga obkroža čudovita narava ter urejena infrastruktura. V okolici je zadosti zunanjih parkirnih mest ter vsa potrebna infrastruktura v neposredni bližini. V kletni etaži objektov so tudi kolesarnica, shrambe in skupni tehnični prostori. V sklopu zunanje ureditve so predvidene zelene površine, otroško igrišče in urejene pa so potrebne interventne poti in prostori za smeti. Do AC priključka Kranj vzhod je 1 km do centra mesta pa 500m. Slike notranjosti so simbolične.
Lepa priložnost za dober nakup! Vabljeni na ogled!
Stanovanju pripadata tudi dve notranji lastniški parkirni mesti v garaži, ki sta v ceni. Vsako parkirno mesto ima predpripravo za lastno elektricno polnilnico.

Pogoj prodajalca je,  da kupec poleg kupnine povrne del stroška posredovanja v višini 1,5 % povišano za DDV od prodajne cene nepremičninski agenciji Fesst nepremičnine d.o.o..

Dodatne informacije na telefon 030/635-478 ali 04/236 73 73 ali info@fesst.si.

Hiter kontakt

Tomaž Košir

Fesst d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: