facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Šiška

399.000 €
= 3.837 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 104 m2
  • expand_lessNadstropje: 4/4
  • date_rangeZgrajeno: 1975
  • date_rangeAdaptacija: 2020

Podroben opis nepremičnine

Na zelo priljubljeni lokaciji v Kosezah prodamo 3 sobno »penthouse« stanovanje, ki se nahaja v najvišjem nadstropju zelo urejenega bloka. Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, tržnica, trgovine, sprehajalne površine, itd.).  Pogodbeni pogoj prodajalca je, da kupec poravna strošek davka na promet nepremičnin, ki znaša 2% od pogodbene cene, stroške sestave pogodbe in vpisa v ZK.

KRATEK OPIS

Na zelo priljubljeni lokaciji v Kosezah prodamo 3 sobno »penthouse« stanovanje, ki se nahaja v najvišjem nadstropju zelo urejenega bloka. Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (šola, vrtec, tržnica, trgovine, sprehajalne površine, itd.).  

RAZPOREDITEV IN VELIKOST

V najvišjem nadstropju zelo urejenega in prenovljenega bloka prodamo penthouse 3 sobno stanovanje višjega cenovnega razreda. Stanovanje je zelo razgibano in ima moderno zasnovan tloris. 

Skozi proti vlomna vrata s senzorjem gibanja in video sistemom vstopimo z prostorno predsobo z vgradnimi omarami. Iz predsobe vstopimo v veliko dnevno sobo z veliko sedežno garnituro, kaminom in s svojo teraso. Iz dnevne sobe je možno vstopiti tudi v umaknjeno pisarno in sobo za goste. Drugi prehod pa vodi do kuhinje z otokom in jedilnice. Tudi ta prostor ima svojo največjo teraso in dostop do prostorne kopalnice z pametnim samozatemnitvenim steklom. Poleg jedilnice je tudi prostor za počitek z dvema stoloma in še enim kaminom. V nadaljevanju stanovanja je še stranišče in glavna spalnica spet s svojo teraso in skritim televizorjem v gredenci pred pojsteljo.

STANJE

Stanovanje je bilo v celoti prenovljeno leta 2020, s pametnimi inštalacijami. To pomeni da je stanovanje opremljeno z: audio-video kukalom, senzorji gibanja, senzorji vlage in temperature, pametna klima in kuhalnik vode, pametna mikrovalovka, protipoplavni senzor, 2 kontrolni tablici, senzor tresenja za sef, senzorji za vsa vrata (vhodna in terase), robotski sesalec, robotski čistilec oken, pametno senčenje stekel v kopalnici. V kopalnici je KolpaSanova masažna kad in v stranišču brezrobna WC školjka ter umivalnik iz pravega rečnega kamna. V kuhinji je vsa bela tehnika znamke Bosch in Versace tapeta. Klimatska naprava Panasonic je inverter z upravljanjem preko mobilne aplikacije in možnostjo razvlaževanja prostora.

Stanovanje ima tudi dva kamina na bioetanol. 

PRIKLJUČKI

Stanovanje ima optiko in možnost plina.

LOKACIJA IN INFRASTRUKTURA

V neposredni bližini stanovanja se nahaja vsa infrastruktura, vrtec, šole, tržnica, sprehajalne površine in narava, itd.

PARKIRNI PROSTOR

Parkiranje je možno v okolici bloka.  

DRUGO

Zemljiško-knjižno urejeno. Pogodbeni pogoj prodajalca je, da kupec poravna strošek davka na promet nepremičnin, ki znaša 2% od pogodbene cene, stroške sestave pogodbe in vpisa v ZK. 

    Hiter kontakt

    PERFEKT B d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: