facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center, LJ. CENTER, MESTNI TRG

2.000 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 166 m2
 • expand_lessNadstropje: 2/2
 • date_rangeZgrajeno: 1624
 • date_rangeAdaptacija: 2011

Podroben opis nepremičnine

LJ. CENTER, MESTNI TRG

nasproti mestne hiše, v ekskluzivno renovirani spomeniško zaščiteni palači, je na voljo mansardno, duplex stanovanje z najlepšo teraso v stari Ljubljani.

V starem mestnem jedru, ob Robbovem vodnjaku in nasproti Mestne hiše, oddamo v popolnoma prenovljeni meščanski palači mansardno duplex stanovanje s teraso. Vsi za prenovo uporabljeni materiali, v vseh prostorih stanovanja in hiše, so najvišjega kakovostnega razreda in so bili izbrani pod skrbnim nadzorom spomeniškega varstva. 

Stanovanje v mansardi je zgrajeno popolnoma na novo (protipotresna gradnja, AB stropovi in jekleno ostrešje). Skupna površina stanovanja je 166m² od tega 119,4m² stojne višine in 46,5m² nižje višine. Odprta terasa meri 65m², shramba v pritličju pa še dodatnih 3m², skupaj 234,7m² neto stanovanjske površine.

V palači je zgolj 12 luksuznih stanovanj, s skupnim vhodom, dvigalom in osrednjim zastekljenim in ozelenjenim  atrijem, kjer je dostop do stanovanja.

Zasnova stanovanja je moderna, odprta, z velikimi prostori brez odvečnih sten.  Osrednji bivalni prostor znaša kar preko 100m². Tla krasi masivni oljeni hrastov parket. Kuhinja je nekoliko umaknjena za predelno steno in izdelana po meri. Pogled s podstrešnih oken je na Mestni trg, Stritarjevo ulico vse do Stolnice. Bivalni prostor zaokroža velika toaleta s prostostoječo kadjo ter leseno stopnišče v gornjo etažo.

Velika spalnica (25,5m²) ima svojo kopalnico s tušem in je odmaknjena od bivalnega prostora. V gornji etaži je še druga soba, lahko tudi spalnica, ki ima prav tako svojo toaleto  in od tod je izhod na teraso.

Terasa je pokrita z leseno oblogo in stekleno ograjo z neoviranim pogledom na grad kakor tudi proti centru mesta vse do Zvezda parka.

Stanovanje je centralno ogrevano (toplovod) in klimatizirano, tako da v stanovanju ni kurilnih naprav. Na voljo je tudi hitri internet. V pritličju je na voljo še shramba in skupna kolesarnica.

Parkiranje je mogoče v bližnji GH Kongresni trg.

Stanovanje se odda za minimalno dobo: 1 leto

Varščina: 2 najemnini

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: Najemnik prevzame v plačilo del dodatnih storitev, tj. sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe tako, da najemnik pri oglaševani najemnini in predvidenem trajanju najema 12 mesecev plača enkratni znesek za dodatne storitve 2.000 EUR.

  Hiter kontakt

  Maja Mikuž

  Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

  Morda bi vas zanimalo tudi: