facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Piran, Portorož

350.000 €
= 537 €/m2*

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 652 m2

Podroben opis nepremičnine

parcela v centru Portoroža ob Stari cesti, stavbno zemljišče namenjeno za stanovanjsko gradnjo v neposredni bližini morja, plaže in najbolj znanih hotelov

Stavbno zemljišče v centru Portoroža, namenjeno za stanovanjsko gradnjo,  je oddaljeno ca 250m odaljeno od morja, in se nahaja v neposredni bližini vseh luksuznih hotelov (Kempinski Palace, Grand hotel Portorož, Slovenija in Riviera) ter osrednjega trga in centralne plaže s pomolom. 

Parcela je velika 652m², pravokotne oblike, orientirana po daljši stranici sever -  jug, z nekoliko odklona proti vzhodu in leži na južnem pobočju.  Na parceli ni izgrajenih stavb. Dovoz do parcele je po občinski poti nad parcelo. S parcele je delni pogled proti morju.

Stavbno zemljišče je namenjeno stanovanjski gradnji, skladnem z veljavnim prostorskim aktom. Na voljo je lokacijska informacija.

Parcela je pretežno ravninska, brez večjih naklonov zemljišča. Meje parcele so urejene.

Komunalna infrastruktura je v neposredni bližini  (VO-KA, Elektro) in  potekajo ob dovozni in glavni občinski  poti.

Nempremičnina se prodaja bremen prosta in neobremenenjena s služnostjo.

Na prodajno ceno se doda zakonsko predpisani 22% DDV!

Ogled oglaševane nepremičnine je za potencialnega kupca brezplačen in brez obveznosti ter podpiše samo potrdilo o ogledu. Pogoj prodajalca pri prodaji nepremičnine je, da kupec prevzame del stroškov v zvezi s prodajo nepremičnine. V kolikor se potencialni kupec s tem ne strinja, ima posrednik pravico, z namenom zaščite interesa prodajalca,  zavrniti ogled nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Studio Domicil, d.o.o., Ljubljana

    Morda bi vas zanimalo tudi: