facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Hrvaška, Novi Vinodolski

421.000 €
= 1.403 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 300 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1992
  • date_rangeAdaptacija: 2016

Podroben opis nepremičnine

Hiša ima štiri etaže in omogoča etažno delitev. V hiši se nahaja 7 spalnic, 5 dnevnih sob, 7 kopalnic, 5 kuhinj in ostali spremljajoči prostori. Ob renovaciji so bila zamenjana vsa okna in vrata, vgrajena toplotna izolacijska fasada in toplotna črpalka za ogrevanje sanitarne vode. Možen nakup sosednjega zazidljivega zemljišča. Hiša je le 2 km oddaljena od Marine Mitan. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo, prosta vseh bremen. Urejeno ima vso gradbeno dokumentacijo in potrebne načrte.

Z nakupom nepremičnine pridobite možnost nadaljevanja utečene turistične dejavnosti oddajanja apartmajev in sob. Gosti se že vrsto let vračajo ob poletnih sezonah, zato so nastanitvene kapacitete deloma rezervirane že za leto 2019. Zaradi ločenih vhodov v vsako etažo in možnosti razdelitve potrebnih priključnih vodov lahko bodoči investitor izvede etažno delitev na 4 posamezne enote, s čimer pridobi štiri samostojna stanovanja za prodajo. Prav tako obstaja možnost nakupa sosednje parcele, s čimer bi lahko investicijo nadgradili v manjši/butični hotel s podzemnimi garažami in zunanjim bazenom.

Pogoj nakupa: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2% +DDV.

    Hiter kontakt

    Moduling nepremičnine d.o.o.

    Morda bi vas zanimalo tudi: