facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Moste-Polje, Brezje pri Lipoglavu

279.900 €
= 1.212 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 231 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1110 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1983
  • date_rangeAdaptacija: 2013
  • reorderEner. izk. E

Podroben opis nepremičnine

Na idilični lokaciji, ki spominja na neokrnjeno naravo ter skrito pred vsakdanjim življenjem, vam STUDIO68 ponuja hišo, ki vas bo očarala na prvi pogled. Travniki, gozd ter okoliški hribčki z urejenim vrtom na parceli dajejo občutek oddiha v vsakdanjem življenju. Pokličite sedaj, prodamo. Cena: 269.900,00 EUR

Odmaknjena lokacija od ceste in mestnega življenja, kjer se nam s pogledi na okoliške hribe, takoj sprosti duša in telo. Vsakodnevna vožnja do mestne obvoznice nam samo v 10 min hitro mine. Do postaje mestnega potniškega prometa je samo 4,5 km. Za šolske otroke vozi šolski avtobus.

Hiša se nahaja na hribu do katere je asfaltirana cesta, ki nas najprej popelje mimo dveh garaž in nato okoli parcele do nadkritega dvorišča, kjer je prostor še za dodatno parkiranje vsaj dveh avtomobilov. Hiša je sedaj organizirana tako, da omogoča bivanje v dveh ločenih enotah. Razgiban tloris se lahko poveže nazaj v eno celoto tako, da se spet naredi prehod med obema deloma.

Celoten tloris ponuja v enem delu velik dnevno bivalni prostor s teraso, kopalnico; zgoraj sobo z balkonom,predprostor ter spalnico. Spodaj je uporabna shramba oz. klet. Drugi del pa čez svoj vhod v pritličju ponuja kompaktno zasnovano dnevni del kot jedilnico s kuhinjo, shrambo ter  delovno sobo. V nadstropju pa se nahaja spalnica s kopalnico ter dodatno sobo.

Centralno ogrevanje na kurilno olje, agregat za elekriko, odlična ohranjenost, tehnološka dovršenost z video nadzorom ter alarmom, avtomatskimi vrati, itd... Potok z mlinčkom daje pašo za oko in telo poleg vse ostale dovršenosti.

Razgiban teren ter tloris hiše ponuja veliko možnosti za srečno življenje ter aktivnosti! Priporočamo samo za mlade po duši  in srcu!

Prodajni pogoj: kupec plača provizijo 2% +DDV.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: