facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

215.000 €
= 3.468 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 62 m2
  • expand_lessNadstropje: 1/3
  • date_rangeZgrajeno: 1895
  • reorderEner. izk. V izdelavi
  • codeŠifra: G180

Podroben opis nepremičnine

LJUBLJANA - CENTER – Resljeva

Posredujemo pri prodaji 2 sobnega stanovanja, ki se nahaja v 1/3 nadstropne večstanovanjske hiše. Večstanovanjska hiša je bila zgrajena leta 1898 in je pod spomeniškim varstvom. Hišo je zgradil Feliks Toman (1855–1939), ki je bil eden pomembnejših kamnoseških mojstrov. Stopnišče zgradbe je delo arhitekta J. Plečnika.

Bivalna površina stanovanja meri 49,80m², pripada mu tudi klet velikosti 12m² in del podstrehe velikosti 7m². Sestoji se iz vstopnega hodnika, dveh velikih sob, kuhinjske niše, kopalnice in shrambe.

Stanovanje ima visoke strope 3,80m², je izjemno svetlo, zračno in prijetno.

Stroški vzdrževanja so izjemno nizki (16eur rezervni sklad, 30eur upravnik, elektrika 30eur, internet 30eur), za ogrevanje pa se uporablja peč na trda goriva (povprečna poraba 350eur/kurilno sezono). Zaradi same gradnje stavbe (debele stene, visok strop) ni potrebna uporaba klime.

Parkira se na dvorišču hiše, kjer je zadosti parkirnih mest.

Mikrolokacija je idealna, saj je v neposredni bližini vse potrebno za lagodno življenje: lpp, trgovine, zelene površine, oš, vrtec, železniška postaja...

ZK urejen in brez bremen.

Cena: 215.000 EUR

Koda: G180

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine, prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: