facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center, Prule

1.000 €/mesec
Kontakt

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 24 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1890
  • date_rangeAdaptacija: 2020
  • reorderEner. izk. Ni potrebna
  • codeŠifra: EJ1439

Značilnosti nepremičnine

  • Ogrevanje
    checkKlimacheckTalno gretje

Podroben opis nepremičnine

LJUBLJANA- opremljen apartma v obnovljeni meščanski hiši

Oddamo opremljen apartma v lepo obnovljeni meščanski hiši. Apartma sestoji iz vhodne veže, kuhinjske niše z jedilnico v povezavi z dnevnim prostorom, večje spalnice, ter prostorne kopalnice. Apartma je zelo svetel, prijeten za bivanje in udoben. Vključena je vsa oprema, tudi kuhinjski pripomočki, po potrebi je na voljo tudi uporaba večje skupne kuhinje in pralnice. Ogrevanje je talno, vgrajene so klimatske naprave. 

Lokacija je odlična - na robu mestnega jedra na mirnem delu Prul, ki so dostopne z avtom. Vsa infrastruktura se nahaja v neposredni bližini.

V najemnino so všteti vsi stroški. Možen je kratkoročni ali dolgoročni najem.

 

Nepremičninska družba v primeru sklenitve najemne pogodbe najemniku zaračuna NAJEMNE STORITVE, ki vključujejo: sestava najemne pogodbe, podpora pri pogajanjih, organizacija in koordinacija ogledov, sestankov in notarskega naroka, sodelovanje pri primopredaji nepremičnine ter sestava zapisnika o primopredaji s popisom števcev, pomoč pri prepisu računov, priprava in hramba slikovnega gradiva, ki skladno s cenikom nepremičninske družbe znašajo 900 EUR + 22 % DDV. Vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Eva Jakopin

AGENCIJA ELITE d.o.o.