facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

630.000 €
= 1.115 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 565 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 6565 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2010
  • reorderEner. izk. D
  • codeŠifra: 345

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

-

DOMAČIJA, STANOVANJSKO - NASTANITVENI OBJEKT, v naravi, na podeželju v osrčju slovenske Istre, v vasi Brezovica pri Gradinu 25 km iz Kopra na mirni in razgledni lokaciji. Objekt je umeščen ob robu vasi ob gozdičku na razgledni jasi od koder seže pogled na okoliške griče in vasi ter vse do Učke. Stavba je grajena v dveh etažah, je poudarjene podolgovate oblike, grajena je z upoštevanjem izročila tradicionalne istrske in mediteranske arhitekture. Objekt tvorita stanovanjski del ter nastanitveni del. Stanovanjski del zajema dvosobno stanovanje (50m2) v pritlčju ter trisobno stanovanje (79m2) v nadstropju. Stanovanji je možno povezati ter ju tako združiti v večjo razkošnejšo enoto. Nastanitveni del tvori apartma, 4 sobe z lastno kopalnico ter večji družabni prostor v pritličju. V pritlični etaži se nahajajo še dodatni sanitarni prostori, kuhinja ter tehnični prostori. Zunanje površine so lepo urejene, stavba ima lepo kamnito tlakovano dvorišče, večjo zatravljeno površino na katerem je umeščen bazen. Ob stavbi se nahaja prijetna pokrita terasa - pokrit prostor za druženje. 

 Zemljiškoknjižno stanje nepremičnine je urejeno.  

Objekt odlikuje vrhunska in kvalitena gradnja z uporabo visokokvalitetnih in avtohtonih materialov.

Objekt se ponaša tudi s tehnološko dovršenim načinom prezračevanja, ogrevanjanja in hlajenja s pomočjo toplotne črpalke. 

Možno je dokupiti dodatno zemljišče, ki meji na posest, s površino 3.178m2 ter tako zaokrožiti celotno posest na površino 9.743m2. Zemljišče, ki ga je možno dokupiti je po namenski rabi stavbno - zazidljivo.

Pogoj prodajalca za sklenitev kupoprodajnega posla: kupec je dolžan povrniti del stroškov prodaje v višini 2% pogodbene vrednosti + DDV. Vabljeni na ogled !


Hiter kontakt

Urbanistika, družba

Urbanistika d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: