facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Lukovica, Koreno

37 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 5136 m2
 • codeŠifra: 1067

Podroben opis nepremičnine

Na mirni, zeleni lokaciji posredujemo pri prodaji parcele v izmeri 5.136 m². Parcela se nahaja v UE Domžale, občina Lukovica, naselje Koreno. (Oddaljenost parcele 13 km iz Domžal in 22 km iz  Ljubljane). AC priključek cca 4 km. Parcela ima vaški vodovod in greznico.

Parcela leži nasproti novozgrajenega naselja lepo urejenih stanovanjskih hiš. Dostopna z asfaltne ceste, ravna, sončna lega, lep razgled, na Kamniško -Savinjske Alpe, Vače- središče SLO, Limbarsko goro, Sv. Mohor, Domžale in Ljubljano. Od regionalne ceste na relaciji Lukovica - Kompolje - Krašnja je oddaljena 1,8 km. Prva v vasi, ob robu gozda. Za vse ljubitelje miru in zelenega okolja.

Parcela je ta hip v postopku spremembe namenske rabe zemljišča v zazidalno - za izgradnjo večstanovanjskih hiš ali izgradnjo individualne hiše za posameznike, ki si želijo veliko parcelo.

Parcela je ta hip primerna tudi za izgradnjo lesene brunarice - vikenda (nezahteven gradbeni objekt do cca 30 m² ), primerna za nasad, sadovnjak, postavitev sončne elektrarne, skladišča, postavitev turističnega naselja glamping ali cassamobile hišk, kozolca, hleva...itd.

Za vse s poslovno idejo, primerna za investitorje in posameznike.

Za vse strpne, ki bi z nakupom v tej fazi privarčevali kar precej denarnih sredstev.

  Spletna stran

  https://mezanin.si/

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: