facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bohinj, Bohinjska Bistrica

275.000 €
= 2.049 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 134.2 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 154 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1906
 • date_rangeAdaptacija: 2016
 • reorderEner. izk. V izdelavi
 • codeŠifra: 1069

Podroben opis nepremičnine

BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA

Posredujemo pri prodaji samostojne tipične alpske hiške, zgrajene iz naravnih materialov (kamen, les). Hiša se nahaja v osrčju narave, kjer se v okolici ponujajo številne možnosti za obisk lokalnih naravnih znamenitosti in naravnih lepot, 5 minut peš hoje oddaljenega slapu in le nekaj minut peš oddaljene naravne rečne plaže Save Bohinjke, okoliških hribov, do Bleda in Bohinja je le 10 km, tako da hiška poleg bivanja nudi tudi možnost turistične ponudbe in gostinske dejavnosti, saj se nahaja v bližini lokalne ceste, tako da je lokacija mimoidočim turistom hitro vidna. Odlična priložnost za investicijo. 

Hiša je bila leta 2016 popolnoma prenovljena – vsa nova okna, notranji ometi, strojne instalacije, vsa vodovodna in električna napeljava, novi radiatorji, novi cementni estrihi (plast betonske mase, ki vsebuje izolacijo, talno gretje in izravnana tla v prostoru - na estrih se nato položi končni tlak), nov pod, greznica z novo čistilno napravo za odpadne vode. Streha je iz l. 2006, na spodnji strani strehe je bila l. 2016 menjana vsa izolacija, nova strešnima okna, zunanjost hiše pa ostaja nespremenjena, saj je hiša kamnite gradnje in ima masivne zidove debeline 0,5 m, zato ne potrebuje dodatne izolacije. Za ogrevanje služi nova plinska peč Bosch, ki dobiva gorivo (utekočinjeni naftni plin) iz lastnega plinohrama.

V notranjosti je za dokončanje hiše potrebno izdelati še kopalnice, talne obloge, notranja vrata in vhodna vrata. Lastnik ima predračune izvajalcev, ki bi znašali skupaj le cca 15.000,00 EUR investicije za dokončanje vseh del. 

Energetska izkaznica je bila izdelana l. 2015 še pred celovito prenovo hiše, zato bo prodajalec dal narediti novo aktualno, saj je hiša odlično izolirana. 

Za hišo je večje kmetijsko zemljišče, parcela je v velikosti 154 m² z možnostjo odkupa dodatnega zemljišča, saj je vsa sosednja zemlja v lasti železnice in države. 

Nepremičnina je vpisana v ZK in je bremen prosta. 

Za dodatne informacije in možnost ogleda vljudno vabljeni, da nas kontaktirate.

Opis lokacije 

Vsa potrebna infrasturktura (trgovine, pošta, zdravstveni dom, šole, vrtci, upravna enota,..) so v 3 km oddaljeni Bohinjski Bistrici. Hiša se nahaja v osrčju narave, v neposredni bližini so čudovite izletniške točke, Sava Bohinjka, slapovi, naravno kopališče, hribi, do Bleda in Bohinja je 10 km.

  Hiter kontakt

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  MEZANIN PRO nepremičnine d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: