facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

481.800 €
= 2.972 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 162.1 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 143.5 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: 101225-2

Podroben opis nepremičnine

Soseska Ekvrna

V neposredni bližini centra Ljubljane, tik ob mestni vpadnici Ljubljana – center, posredujemo pri prodaji soseske sedmih vrstnih hiš. Vsaka hiša ima pokrit lastniški parkirni prostor za dva avtomobila in lastna atrija na severnem in južnem delu hiše. Južni atrij se razprostira med nadstreškom in grajenim objektom. V južnem atriju se lahko namesti zunanja kuhinja in uredi prostor za druženje, na severni strani pa je zasnovan intimni zeleni atrij, ki nudi pogled v naravo, pa tudi kot prostor druženja v poletnih mesecih.

Hiša ima tri etaže: pritličje, nadstropje in terasno etažo, kjer se nahaja spalnica z lastno garderobo, kopalnico in teraso. V pritličju je odprt bivalni prostor, v prvem nadstropju pa spalni prostori otrok - dve otroški sobi, družabni prostor, garderoba ali dodatna soba s teraso in kopalnica. Vse sobe so približno enake velikosti in primerne za samostojne sobe. (Tloris je priložen oglasu.)

Prostori v hišah imajo visoke stropove, kar daje občutek prostornosti in lahkotnosti. Dodatno za odprtost poskrbijo velike steklene površine, ki v vseh bivalnih prostorih omogočijo veliko naravne svetlobe.

Hiše so namenjene tako mladim družinam, kot tistim, ki so se naveličali bivanja v stanovanju in imajo željo po življenju v hiši, ki omogoča več zasebnosti in stika z naravo. Zaradi izredne lokacije, so primerne tudi za investicijo.

Hiter kontakt

Luka Milavec

CENTURY 21 Slovenija

Morda bi vas zanimalo tudi: