facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

1.200 €/mesec

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 118.3 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2017
  • codeŠifra: Oddaja-KP

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Terasacheck Dvigalo

Podroben opis nepremičnine

-

KOPER, NOKTURNO: v novozgrajenem naselju Nokturno (2017), se odda povsem na novo opremljeno 3,5 sobno stanovanje površine 118.3 m2 (uporabna površina 95 m2). Stanovanje ima delni pogled na morje, dvigalo, veliko teraso in je opremljeno s pohištvom in opremo visokega cenovnega razreda.

Stanovanje obsega: predprostor, dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo, z izhodom na teraso, spalnico, prav tako z izhodom na teraso, manjšo sobo, kabinet, kopalnico in toaleto. Stanovanje ima tudi eno lastniško parkirno mesto v garaži in shrambo. Klimatsko ogrevanje in hlajenje, Ck je na plin. 

Stanovanje je takoj vseljivo.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: plačilo tekoče najemnine (1.200,00 EUR), varščina v višini 2 najemnin (2.400,00 EUR) ter da najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 1.200,00 EUR plus 22 % DDV.


Hiter kontakt

Vila Portorož d.o.o.

VILA - PORTOROŽ d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: