facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

450.000 €
= 2.941 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 153 m2
  • expand_lessNadstropje: 2/3
  • date_rangeZgrajeno: 1616
  • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
  • codeŠifra: V163

Podroben opis nepremičnine

LJUBLJANA – Stara Ljubljana – Mestni trg

Na izjemni lokaciji, v starem mestnem jedru, posredujemo pri prodaji, v letu 2019 popolnoma prenovljenega 4 sobnega stanovanja, ki se nahaja v 1. nadstropju znamenite zgodnjebaročne meščanske palače na Mestnem trgu 10. Palača sodi med najpomembnejše arhitekturne spomenike lokalnega pomena v Stari Ljubljani in je bila v celoti temeljito prenovljena. Stanovanje nudi, skupaj s teraso, razkošnih 153 m².

Lega stanovanja je umaknjena v notranjost in na prekrasnem notranjem atriju nudi popolno zasebnost, saj meji na grajski grič. Stanovanje se prodaja v 5. podaljšani fazi in s tem novemu lastniku omogoča individualno izbiro zaključnih obdelav, kot so talne obloge, sanitarna oprema, talna in stenska keramika ter notranja vrata s podboji.

Stanovanje sestoji iz prostorne kuhinje z jedilnico, treh povezovalnih hodnikov, dveh kopalnic, od katerih je v glavni kopalnici predviden prostor za udobno kopalno kad, dodatnih sanitarij, velike glavne spalnice, ki je obrnjena v notranji atrij in zato nudi popoln mir, ter še dveh dodatnih sob, ki sta lahko namenjeni garderobi, delovnemu kotičku, knjižnici ali seveda otroškim sobam.

V sodelovanju z Zavodom za varstvo kulturne dediščine, ki je za spomenik izdal kulturno varstvene pogoje, so lastniki stanovanj in poslovnih prostorov izvedli zares celostno prenovo objekta, ki ga odlikujejo kakovostno arkadno dvorišče, baročno stopnišče in rokokojsko pročelje. Kljub številnim omejitvam so našli potreben prostor tudi za sodobno osebno dvigalo, ki močno izboljša kakovost bivanja.

V bližini se nahaja čisto vsa pomembna infrastruktura, od šole do vrtca, trgovine, tržnica, zelenih površin ... in še bi lahko naštevali. Tudi za parkiranje vozil je stanovalcem zagotovljena subvencionirana cena, tako na javnih parkiriščih, kot tudi v bližnji garažni hiši na Kongresnem trgu.

Stanovanje je vpisano v ZK, prevzem pa je možen kmalu po zaključenem prodajnem postopku oziroma po dogovoru.

Lepo vabljeni na ogled in nakup!

Cena: 450.000 EUR

Koda: V163

Naročitelj kot pogoj za sklenitev prodajne pogodbe izpostavlja, da mora kupec poleg plačila dogovorjene kupnine prodajalcu povrniti polovico stroškov, ki so nastali s prodajo nepremičnine.

    Hiter kontakt

    Morda bi vas zanimalo tudi: