facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Savinjska, Slovenske Konjice

89.000 €
= 802 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 111 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 8497 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1980
  • codeŠifra: cdb98c31

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Klet

Podroben opis nepremičnine

-

Za vse ljubitelje narave in miru se vam ponuja enkratna priložnost nakupa domiselno urejenega vikenda na velikem mirnem in sončnem zemljišču.

Nahaja se v okolici Slovenskih Konjic – naselju Lipoglav, ki je le streljaj ali dva oddaljen od avtocestnega priključka, ki vam zagotavlja vašo mobilnost v vse dele Slovenije. Zemljišče je dostopno po javni asfaltni cesti in je v izmeri 8.497 m2.

Ob vikendu imamo montažni večnamenski prostor (fitnes, drvarnica…) v velikosti 37m2 ter v pritličju vikenda garažo in pravo vinsko klet v velikosti 27m2. Ob objektu je tudi priročni montažni kovinski prostor za spravila orodja in mehanizacije za obdelavo parcele.

V prvo nadstropje se sprehodimo skozi veliko pokrito teraso v velikosti cca. 30m2, ki nam nudi izjemne poglede na pokrajino. Svoje zgodbe lahko pišemo v dnevno bivalnem prostoru s kuhinjo in ločeno kopalnico v velikosti 27m2. Mansarda v velikosti 27m2 je namenjena počitku, kjer je urejena spalnica s strešnimi okni Velux, žaluzijami in komarniki.

Za zunanje zidove so uporabljeni modularni opečni zidaki ter AB za horizontalne in vertikalne vezi. Zidovi so toplotno izolirani iz notranje strani s 5 cm EPS ter iz zunanje z 5 cm mineralne volne. Fasada je zaključena z lesenimi deskami. Streha je dvokapnica (obnovljena 2017) in je toplotno izolirana z mineralno volno debeline 15 cm. Na objektu so vgrajena kvalitetna dvoslojna PVC okna (vgrajena 2019). Od leta 2017 je tudi nov dimnik z neerjavečo cevjo ter novi žlebovi.

Ogrevanje prostorov je izvedeno s pečjo na lesne sekance. Priprava tople sanitarne vode je lokalno na električni bojler.

Vikend je priključen na električno in vodovodno omrežje, kanalizacija je urejena z greznico.

Torej vikend/hiša je generalno kvalitetno obnovljen, in čaka na nove stanovalce.

Okolica hiše je zelo urejena in obsega vinograd s cca. 500 trsi, manjši sadovnjak in zelenjavni vrt ter večji travnik – pašnik, ki je sedaj v dogovorjenem upravljanju s strani bližnjih sosedov.

Lega vikenda/hiše vam omogoča številne možnosti za aktivno preživljanje prostega časa kot je pohodništvo, kolesarjenje, gobarjenje…

Pokličite za ogled in pridobitev dodatnih informacij vašega novega raja za pobeg ali bivanje!

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.