facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center, Trnovo

1.300.000 €
= 5.138 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 253 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 222 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2016
  • codeŠifra: 67fd0efb

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkParkiriščecheckDvigalocheckAtrij

Podroben opis nepremičnine

-

V sodobnih dvostanovanjskih vilah se v lepi okolici, nedaleč od urejenega obrežja Ljubljanice, nahajajo nizkoenergetska in sodobno zasnovana stanovanja v štirih dvostanovanjskih vilah. Stanovanja bodo prepričala vse, ki cenijo prednosti odlične lokacije in si želijo veliko prostora v nadstandardnem objektu, ki zagotavlja visoko kakovost bivanja.

Zunanjost vile s svojimi enostavnimi in čistimi linijami spretno ustvarja smiselno celoto in individualne atrije povezuje z zeleno okolico. Zunanjost objektov je kljub modernemu videzu zelo topla in prijetna.

Trnovske vile so zgrajene v kombinaciji klasične opečnate gradnje z armiranobetonskimi konstrukcijami in najkakovostnejših izolacijskih materialov. Vile so prijazne vsem, ki cenijo naravne materiale in se zavedajo prednosti, ki jih nudi nizkoenergetski objekt.

Vrhunski dvojček odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris v štirih etažah, ki so povezane z dvigalom.

Pritlična etaža

Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov ter razgibanost prostorov prilagodili organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Pritlična etaža je tako v celoti namenjena razkošnemu dnevno-bivalnemu delu.

Dvojček ima v pritličnem delu ravno dovolj velik predprostor, da lepo pospravi razvejano garderobo, a še vedno ne zavzema veliko prostora, na levi, torej južni strani, pa se nahaja tudi lepo opremljena dnevna toaleta.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike kot tudi v kuhinji z jedilnim kotom.

Moderno zasnovana in svetla kuhinja ima uporabno razporeditev, nudi možnost velikega kuhinjskega otoka in je primerno razgibana ter bo zadovoljila tudi najzahtevnejše mojstre kulinarike.

Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti, velika prednost razkošnega dnevno-bivalnega dela pa je prav gotovo izhod na zelen atrij, ki na tako izjemni lokaciji predstavlja veliko dodano vrednost.

1. nadstropje

Spalni del v 1. nadstropju stanovanja nudi izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in veččlansko družino. V tem nadstropju se tako nahajata dve veliki otroški sobi oziroma po želji svetla delovna soba. V nadstropju se seveda nahaja tudi pripadajoča kopalnica, poleg nje pa garderobna soba in utility. Poleg tega je poleg otroških sob tudi odprt prostor namenjen delovnemu oziroma večnamenskemu prostoru.

2. nadstropje/Terasna etaža

Prostorno stanovanje v dvostanovanjski vili je zanimivo tudi zaradi zgornjih etaž, ki nudijo potrebno mero zasebnosti v notranjem delu s spalnico in lepe odprte razglede s terase. Terasa obsega 29,20 m2.

Spalnici pripada tudi lastna kopalnica in garderobni del.

Kletna etaža

V kletni etaži je prostor za dve nadstandardno veliki parkirni mesti, tehnični prostor za naprave in praktična shramba oziroma utility. Poleg omenjenega je v kletni etaži tudi soba za goste.

Dvojček se prodaja polno opremljen z po meri izdelanim pohištvom in designerskimi kosi.

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: