facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

229.990 €
= 2.337 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 98.4 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: a676e87b

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Parkirišče
  • Ogrevanje
    check Toplotna črpalka

Podroben opis nepremičnine

-

Nedaleč od središča Maribora je zaključena gradnja sodobnega butičnega nizkoenergijskega objekta. Gre za Vila blok E v novem naselju Studenci Sunset Elite Maribor. Novo nastajajoče elitno naselje je pozicionirano v objemu Pekrske gorce med Erjavčevo ulico in Pekrsko cesto, v MČ Studenci.

Elitna novo nastajajoča soseska se nahaja v mirnem okolju zelene narave s prelepimi panoramskimi razgledi na Pekrsko gorco, Pohorje in Kobansko. Okolica ni gosto pozidana in nudi pravo mero zasebnosti ter miru. Naselje je prava izbira za vsakogar, ki želi stanovati na mirni lokaciji obdani z naravo in v neposredni bližini mesta ter vseh drugih pomembnih dejavnosti. Lokacija nudi tudi veliko možnosti rekreacije v naravi.

Objekt zajema ekskluzivna moderna nizkoenergijska funkcionalna stanovanja s poslovnim prostorom v pritličju (K + P + 3),  veliko steklenih površin z ložami ali atriji ter podzemnimi garažnimi mesti (1 ali 2 parkirna mesta). Dostopnost in stanovanja v pritličju so prirejena tudi za invalide.

Predstavljamo vam  4 – sobno stanovanje v 2. nadstropju (VSELJIVO DECEMBER 2020), ki obsega predsobo, bivalni prostor, 3 sobe, 2 kopalnici, utility ter hodnik v skupni velikosti 90,30 m2 in ložo ter kletno shrambo v velikosti 8,1 m2. Skupna površina stanovanja znaša 98,40 m2. Cena stanovanja z DDV je 229.990,00 EUR. MOŽEN TUDI NAKUP S KRIPTOVALUTAMI.

V ceno zajeto: Talno ogrevanje in hlajenje z lastno toplotno črpalko + lastniška kletna shramba + skupna kolesarnica + skupni komunikacijski prostori.
V ceno ni vključena sanitarna oprema (umivalnik, wc školjka, bide, tuš zastori), armature in svetila ter PM.

Opcijsko doplačilo: 1 x PM v kleti = cca. 14.000€ + DDV ali 2 x zaporedno povezano PM v kleti = cca. 22.000€ + DDV.

Pokličite za več informacij o stanovanju oz. katera stanovanja v vili so še na voljo. Z veseljem bomo prisluhnili vašim dilemam in vas popeljali na pot pridobitve novega domovanja!

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.