facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor

219.000 €
= 620 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 353 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 3145 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1998
  • codeŠifra: 6c3be95f

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Balkon

Podroben opis nepremičnine

-

Vsi, ki imate željo pridobiti dvostanovanjsko ”štajersko” hišo na lepi lokaciji v neposredni bližini Maribora, za ugodno ceno, je sedaj priložnost na dlani.

Vaš novi dom se nahaja v kraju Kamnica pri Mariboru. Kraj premore vse kar je za kraj potrebno (pošto, vrtec, osnovno šolo, zdravstveni dom, cerkev, trgovine, gostilne…). Leži na levi strani reke Drave v smeri severo – vzhod. Nastal je predvidoma nekje okoli leta 1093. Ime kraja Kamnica se je skozi leta spreminjalo. Pojavilo se je nekje med letoma 1096 in 1105. Leta 1993 so v kraju praznovali 900 let. Krajevna skupnost Kamnica je sestavni del Mestne občine Maribor.

Kraj Kamnica je ob koncu tedna počitniška hišica prebivalcev mesta Maribor. Na področju Urbana, Šobra, Mediča in Rošpoha je cela vrsto lepo urejenih vinotočev in kmečkih turizmov. Na vinotočih in turističnih kmetijah kmetje ponujajo prvovrstna vina, domače sokove in domačo hrano.

Stavba je bila kvalitetno klasično zgrajena leta 1998 in ima po javno veljavnih dostopnih podatkih 297m2 uporabne površine, skupaj z vsemi prostori pa obsega 353,3m2 površine.

Način gradnje je klasičen, hiša je izolirana in krita z Bramac strešno kritino. Parcela je v obsegu 645m2. Kupec ima ekskluzivno pravico pridobitve sosednje parcele v velikosti 2.778m2.

V kletnih prostorih, ki so dostopni tudi iz spodnjega dela parcele brez stopnic, se nahaja kurilnica, kopalnica s predpripravo za vgradnjo savne, shramba, kuhinja in velika glasbena-pisana ŠTAJERSKA SOBA za druženje. V tej sobi se tudi ”bohoti” prava krušna peč.

Keramično stopnišče, okrašeno z ročno kovano ograjo nas pripelje v pritličje, kjer nas skozi hodnik pričaka kuhinja z jedilnico, dnevni prostor s prehodom na balkon, kopalnica, spalnica in soba.

V mansardi nas hodnik vodi v 3 velike sobe, kopalnico, kuhinjo z jedilnico in dnevni prostor, torej na razpolago še eno celotno stanovanje.

Ogrevanje poteka preko centralnega ogrevanja in sicer preko peči na kurilno olje, ki je nameščena v kurilnici, v obliki talnega gretja v pritličju in mansardi.

Hiša vas bo navdušila s harmoničnimi in svetlimi prostori, lepim in okusnim notranjim interierjem, urejeno okolico z 2 terasama za druženje in ”hitrim” skokom do Maribora.

Pokličite za dodatne informacije in termin ogleda vašega novega doma!

Hiter kontakt

Simon Mlakar

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: