facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

849.600 €
= 5.827 €/m2*

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 145.8 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: 6cf0bfa3

Podroben opis nepremičnine

-

Stanovanje v Vili Madeleine

Staromeščansko razkošje na elitni lokaciji, kjer je mogoče graditi prihodnost, a občutiti preteklost.

Ljubljani so v začetku dvajsetega stoletja zavladale secesijske prvine, prebivalstvo, prevzeto nad gospodarskim, znanstvenim in kulturnim razcvetom, pa je prežela lahkotnost. V duhu te brezskrbnosti je bila leta 1902 na Veselovi ulici zgrajena Vila Madeleine, ki je v naslednjih desetletjih vedno izpolnjevala potrebe v njej stanujočih.

Tudi istoimenska novogradnja z osmimi nadstandardnimi stanovanjskimi enotami zadovoljuje vse potrebe modernega meščanskega življenja. Klasičnost gradnje in masivni dekor dajeta občutek trajnosti, medtem ko zračnost, odprtost ter svetlost nudijo svobodo sodobnega življenjskega sloga.

Stanovanje Arhitekturni biro

Elitno mansardno stanovanje in pripadajoča terasa nudita pogled na mesto od zgoraj, ki vedno preseneča. Neposredna bližina stare Ljubljane priča o bogati zgodovini središča slovenstva, od nekdaj zgledujočega se po prestolnicah Evrope, a obenem navdihuje in nagovarja k novemu. Drugačnemu. Modernemu. Odlika arhitekturnega biroja je njegova zračnost – za osebe, ki se ne zadovoljijo s preprostimi rešitvami in vedno iščejo tisto “nekaj več”.

Lega: mansarda, pogled na staro Ljubljano

Stanovanjska površina: 145,8 m2

Shramba: 9,82 m2

Št. parkirnih mest: 2

Če k vsemu naštetemu prištejemo še pogled na staro mestno jedro Ljubljane, nad katerim se mogočno dviga ljubljanski grad, Vila Madeleine premore razkošje, ki si ga dandanes lahko privoščijo le redki prebivalci prestolnice.

Cena: 849.600 EUR+ DDV

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: