facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

804.638 €
= 5.549 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 145 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2020
  • codeŠifra: fab43483

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Staromeščansko

Podroben opis nepremičnine

-

Ljubljani so v začetku dvajsetega stoletja zavladale secesijske prvine, prebivalstvo, prevzeto nad gospodarskim, znanstvenim in kulturnim razcvetom, pa je prežela lahkotnost. V duhu te brezskrbnosti je bila leta 1902 na Veselovi ulici zgrajena Vila Madeleine, ki je v naslednjih desetletjih vedno izpolnjevala potrebe v njej stanujočih.

Tudi istoimenska novogradnja z osmimi nadstandardnimi stanovanjskimi enotami zadovoljuje vse potrebe modernega meščanskega življenja. Klasičnost gradnje in masivni dekor dajeta občutek trajnosti, medtem ko zračnost, odprtost ter svetlost nudijo svobodo sodobnega življenjskega sloga.

Stanovanje Skladateljski studio

Iz lože, priključene krožno zasnovani bivanjski enoti, se odpira razgled na zelene površine, ki ob šumenju drevesnih krošenj nudijo spokoj. Globok vdih pomiri nemirni duh in spremeni pogled na marsikdaj utrujajoče iskanje najboljših rešitev. Da jih ustvarjalec ponese med ljudi, je pomembna neposredna bližina središča kulturnega življenja, studio pa nudi preplet nenehnih umikov v ustvarjalno samoto in tesno vpetost v novitete.

Lega: prvo nadstropje, pogled na Tivoli

Stanovanjska površina: 145,84 m2

Loža: 9,21 m2

Shramba: 8,72 m2

Št. parkirnih mest: 2

Cena: 804.638 EUR + DDV

Novo podobo Vile Madeleine v enaki meri kot prvotno stavbo, zgrajeno že leta 1902, opredeljujeta klasičnost in modernost. Umeščena je v samo središče mesta, od koder se odpira pogled na staro Ljubljano in bližnji park Tivoli.

Osem stanovanjskih enot, umeščenih v Vilo Madeleine, sledi vsem zahtevam nadstandardnega stanovanjskega objekta, vključno s samo lokacijo, ki že več kot stoletje velja za najbolj zaželeno v Ljubljani.

Hiter kontakt

Anže Lenče

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: