facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana

2.100 €

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 93.03 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 73.8 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2016
  • codeŠifra: 0cbfbcb4

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    checkVrt
  • Luksuz
    checkLep razgled

Podroben opis nepremičnine

-

V moderni večstanovanjski vili se v naravnem okolju ob urejenem obrežju Gradaške nahajajo nadstandardna stanovanja, ki nudijo veliko zasebnosti in udobja. Sodobna vila se ponaša s prestižem in eleganco.

Arhitekti so vili dodali skladnost z okolico in hkrati unikatnost z naravnimi odtenki barv fasade. Pogled na vilo odkrije pogled na nekaj novega, sodobnega in futurističnega, čiste linije in dovršena izdelava dokazujeta, da gre za nadstandardno gradnjo, hkrati pa pogled spodbuja domišljijo in sanjarjenje, saj se čiste linije z bogatimi vzorci zlijejo v eno.

Urejena okolica z vrtom vile temelji na ambientalni skladnosti, lepo se sklada z okolico in tvori pomensko, tehnično, oblikovalsko in funkcionalno dovršeno celoto. Okolica je zasnovana tako, da lahko ponudi največ in je razumljena kot podaljšek bivalnih prostorov, hkrati pa je vila obdana z zelenjem. Tudi vrt oziroma urejen atrij bližnje Glasbene šole z orehom in drugim zasajenim zelenjem nudi sprostitev za oči in dušo.

Stanovanje odlikuje resnično lep, premišljen in prijetno razgiban tloris. Ob vstopu v stanovanje nas pričaka ravno dovolj velik predprostor. Stanovanje ima uporaben tloris, ki vključuje garderobno sobo in ločen utility.

Ob vstopu v razkošno velik osrednji prostor nas pričaka ogromno svetlobe tako v dnevnem prostoru z veliko prostora za kavč, lounge in počivalnike kot tudi v kuhinji z jedilnim kotom. Moderno zasnovana kuhinja ima uporabno razporeditev, nudi možnost velikega otoka in je primerno razgibana ter bo zadovoljila tudi navdušene ljubitelje kulinarike.

Celoten dnevno-bivalni del je vključno z jedilnim kotom, kuhinjo in dnevno sobo pretežno zastekljen, zato se odpirajo pogledi na zeleno okolico prosti parku in Gradaški. Veliko svetlobe daje občutek svobode in prostornosti. Resnično veliko svetlobe sicer pride prav v vseh letnih časih, predvsem v toplejših dneh pa boste prijetne trenutke gotovo z največjim veseljem preživljali tudi na čudoviti terasi.

Terasa z atrijem nudi primerno zasebnost in tudi sicer je v celotnem stanovanju, tako v dnevno bivalnem kot v spalnem delu zagotovljeno veliko intime. Atrij je tudi sicer dovolj velik, da boste poleg romantičnih trenutkov v dvoje na njem, lahko kakovostno preživljali tudi prosti čas z družino in prijatelji.

Spalni del stanovanja skriva izjemno veliko prostora za najzahtevnejše in nudi udobje v dveh spalnicah. Udobje najdete v prostorni glavni spalnici, kateri pripada lastna kopalnica s kadjo in dvemi umivalniki. Kopalnico odlikujejo vrhunske armature in kvalitetna keramika.

Poleg dodatne spalnice in osrednjega prostora se v stanovanju nahaja tudi prostorna kopalnica s tušem, dnevno toaleto in umivalnikom. Vse toalete v stanovanju imajo okna in s tem dnevno svetlobo.

Sam objekt je trenutno v gradnji in bo na voljo za vselitev s 1.7.2016.

Arhitekti so v stanovanju ustvarili kontinuirane sekvence prostorov, saj se je razgibanost prostorov prilagajalo organiziranemu dnevnemu središču stanovanj in nočnemu delu stanovanja, ki zaradi svoje različne narave narekujeta različne stopnje zasebnosti.

Hiter kontakt

Rok Oberč

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: