facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Center

47.500 €
= 1.489 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 31.9 m2
 • expand_lessNadstropje: Polklet/3
 • date_rangeZgrajeno: 1929
 • date_rangeAdaptacija: 2011
 • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)

Podroben opis nepremičnine

OB MESTNEM PARKU PRODAMO POPOLNOMA OBNOVLJENO 1-SOBNO STANOVANJE V POLKLETI VEČJE VILE, Z ZAGOTOVLJENIM PARKIRNIM MESTOM.Stanovanje se nahaja v polkleti večstanovanjske vile in ima vzhodno in severno lego. Je v celoti prenovljeno: od oken, stenskih in talnih oblog, elektrike, vodovoda, sanitarij, stavbnega pohištva in ogrevanja z električnimi radiatorji. Površina dela stavbe znaša 31,9 m2, od tega je uporabne površine 28,4 m2, kletna shramba meri 3,5 m2.

OB MESTNEM PARKU PRODAMO POPOLNOMA OBNOVLJENO 1-SOBNO STANOVANJE V POLKLETI VEČJE VILE, Z ZAGOTOVLJENIM PARKIRNIM MESTOM

Stanovanje se nahaja v polkleti večstanovanjske vile inima vzhodno in severno lego. Je v celoti prenovljeno: od oken, stenskih in talnih oblog, elektrike, vodovoda, sanitarij, stavbnega pohištva in ogrevanja z električnimi radiatorji.

Površina dela stavbe znaša 31,9 m², od tega je uporabne površine 28,4 m², kletna shramba meri 3,5 m².

Prostori so naslednji: predprostor, na desni strani je mini kopalnica z WC-jem in tušem (brez umivalnika), naravnost je kuhinja, desno je še ena soba. Kuhinjski del ima štedilnik in pomivalno korito s pretočno pipo, sicer pa stanovanje ni opremljeno s pohištvom.

Shramba je tik ob stanovanju; ima nova vrata, notranjih ometov nima; je ozka in dolga.

Nepremičnina se nahaja v polkleti večstanovanjske stavbe, kljub temu je zelo svetlo, ker je več oken, ki so dovolj velika. Polklet je višja in okna so na takšni višini, da se normalno vidi ven. Namenska raba prostora je vedno bila stanovanjska. V polkleti sta dve stanovanji, ki se nahajata na levi strani, ki je prenovljena in urejena, na desni strani se nadaljujejo kletne shrambe – ta del še ni bil temeljito obnovljen.

Starejša vila iz leta 1929 se nahaja ob Mestnem parku, v ulici, ki je ena najbolj zaželenih glede nakupa nepremičnin.

Parkiranje za en avtomobil je zagotovljeno na novo tlakovanem in urejenem parkirišču. 

Vseljivo takoj po končnem plačilu. Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo in prosta vseh bremen.

MANJŠE STANOVANJE, KI PO POPOLNI OBNOVI ŠE NI BILO NIKOLI VSELJENO IN IMA ZAGOTOVLJENO PARKIRNO MESTO. ZELO PRIMERNO TUDI ZA INVESTICIJO. PRIPOROČAMO!

  Hiter kontakt

  Blanca Čižek

  GRAL Real

  Morda bi vas zanimalo tudi: