facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Pobrežje

465.500 €
= 62 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 7500 m2

Podroben opis nepremičnine

STAVBNO ZEMLJIŠČE, VELIKO 7.500 m2, ZA IZGRADNJO NOVIH STANOVANJ. Na odlični lokaciji v Mariboru, na Pobrežju, prodamo 7.500 m2 veliko stavbno zemljišče.Faktor izrabe območja znaša med 0,5 in 0,8; to je razmerje med bruto etažno površino in površino območja OPPN. Dovoljena je gradnja kleti, katere globino omejujejo le hidrogeološki pogoji. Glede etažnosti stanovanjskih stavb so predvideni umirjeni višinski gabariti do P+5, čeprav so na obrobjih mesta dopustna posamezna odstopanja.

STAVBNO ZEMLJIŠČE, VELIKO 7.500 m², ZA IZGRADNJO NOVIH STANOVANJ

Na odlični lokaciji v Mariboru, na Pobrežju, prodamo 7.500 m² veliko stavbno zemljišče.

Faktor izrabe območja znaša med 0,5 in 0,8; to je razmerje med bruto etažno površino in površino območja OPPN. Dovoljena je gradnja kleti, katere globino omejujejo le hidrogeološki pogoji. Glede etažnosti stanovanjskih stavb so predvideni umirjeni višinski gabariti do P+5, čeprav so na obrobjih mesta dopustna posamezna odstopanja od tega določila.

Po izračunih bi bilo mogoče zgraditi okoli 11.700 m² bruto stanovanjskih površin, oziroma 9.400 m² neto površin; kletne etaže niso vključene v izračun.

Na zemljišču je nekaj manjših objektov, tudi transformatorska postaja in hidro postaja; v večjem delu je zemljišče prazno, brez objektov.

Nepremičnina se nahaja ob javni cesti, je ravna, na odprti, sončni legi.

Cena zemljišča znaša 62 EUR/m² + DDV, skupaj 465.500 EUR + DDV.

V ceno je vključena izdelava OPPN-ja. Mogoč je nakup dodatne parcele, velike 7.000 m² (skupaj 14.500 m²), ki ima namembnost za centralne dejavnosti, kjer je tudi mogoče graditi stanovanja.  

PRIPOROČAMO ZA INVESTITORJE, KI IŠČEJO ZEMLJIŠČE ZA IZGRADNJO STANOVANJ.

    Hiter kontakt

    Blanca Čižek

    GRAL Real

    Morda bi vas zanimalo tudi: