facebook pixel
mojikvadrati.com logo

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Podravska, Maribor, Pobrežje

443.760 €
= 60 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • photo_size_select_largeParcela: 7396 m2

Podroben opis nepremičnine

POBREŽJE

STAVBNO ZEMLJIŠČE, VELIKO 7.396 m2, ZA IZGRADNJO NOVIH STANOVANJ. Na odlični lokaciji v Mariboru, na Pobrežju, prodamo 7.396 m2 veliko stavbno zemljišče.Faktor izrabe območja znaša med 0,5 in 0,8; to je razmerje med bruto etažno površino in površino območja OPPN. Dovoljena je gradnja kleti, katere globino omejujejo le hidrogeološki pogoji. Glede etažnosti stanovanjskih stavb so predvideni umirjeni višinski gabariti do P+5, čeprav so na obrobjih mesta dopustna posamezna odstopanja.

STAVBNO ZEMLJIŠČE, VELIKO 7.396 m², ZA IZGRADNJO NOVIH STANOVANJ

Na odlični lokaciji v Mariboru, na Pobrežju, prodamo 7.396 m² veliko stavbno zemljišče.

Faktor izrabe območja znaša med 0,5 in 0,8; to je razmerje med bruto etažno površino in površino območja OPPN. Dovoljena je gradnja kleti, katere globino omejujejo le hidrogeološki pogoji. Glede etažnosti stanovanjskih stavb so predvideni umirjeni višinski gabariti do P+5, čeprav so na obrobjih mesta dopustna posamezna odstopanja od tega določila.

Po izračunih bi bilo mogoče zgraditi okoli 11.700 m² bruto stanovanjskih površin, oziroma 9.400 m² neto površin; kletne etaže niso vključene v izračun.

Na zemljišču je nekaj manjših objektov, tudi transformatorska postaja in hidro postaja; v večjem delu je zemljišče prazno, brez objektov.

Nepremičnina se nahaja ob javni cesti, je ravna, na odprti, sončni legi.

Cena zemljišča znaša 60 EUR/m² + DDV, skupaj 443.760,00 EUR + DDV.

V ceno je vključena izdelava OPPN-ja. Mogoč je nakup dodatne parcele, velike 6.353 m² (skupaj 13.749 m²), ki ima namembnost za centralne dejavnosti, kjer je tudi mogoče graditi stanovanja.  

PRIPOROČAMO ZA INVESTITORJE, KI IŠČEJO ZEMLJIŠČE ZA IZGRADNJO STANOVANJ.

  Spletna stran

  http://www.real.si/

  Hiter kontakt

  Blanka Čižek

  GRAL REAL, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: