facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!
vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Gorenjska, Radovljica, Dvorska Vas

100 €/m2

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 15.499 m2
  • codeŠifra: PP1346121800

Podroben opis nepremičnine

Na čudoviti, ozeleneli lokaciji s pogledom na okoliške hribe, prodamo večje zazidljivo zemljišče v skupni velikosti 15.499 m2.

OGLASU JE PRILOŽENA VIZUALIZACIJA ZASNOVE POTENCIALNEGA PROJEKTA.

Na čudoviti, ozeleneli lokaciji s pogledom na okoliške hribe, prodamo večje zazidljivo zemljišče v skupni velikosti 15.499 m2. Zemljišče se nahaja na obrobju gozda, v bližini dvorca Lambergh. Okolica ponuja neskončne možnosti uživanja v naravi (sprehajalne poti, golf Bled, planinarjenje idr.).  Lokacijo odlikuje odlična okoliška infrastruktura, AC priključek oddaljen 4,5 km, do Bleda le 7 km.

Zemljišče se prodaja kot celota in predstavlja odlično investicijsko priložnost. Trenutno poteka postopek izdelave občinskega prostorskega načrta. Predvidenih je 7 luksuznih zemljišč s čudovitim pogledom na Julijske Alpe. Investitor bo po lastni želji uredil parcelacijo ter komunalno opremljenost posameznih enot. Zemljiškoknjižno stanje urejeno. Dostop urejen po občinski cesti.

POGOJ PRODAJE: Naročitelj storitve, v primeru realizacije prodaje/nakupa nepremičnine, plača agencijsko provizijo v višini 2 % od pogodbeno dogovorjene prodajne vrednosti nepremičnine + DDV.

V primeru zanimanja nas kontaktirajte; agent Andrej Štebal, Tel: 00386-40-301-083, E-mail: astebal@bazarealestate.com.

Lepo vabljeni k ogledu.

vio iconZa to nepremičnino je možen ogled v živo na daljavo. Več o VIO

Hiter kontakt

Andrej Štebal

BAZA, Brina Sotlar s.p.