facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Domžale

700 €/mesec
oglas za

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 59.6 m2
 • expand_lessNadstropje: 4/6
 • date_rangeZgrajeno: 2011
 • reorderStanje: Novejša gradnja
 • reorderOpremljenost: Opremljeno
 • reorderEner. izk. A2
 • codeŠifra: OS30754ME

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Kletcheck Balkoncheck Dvigalo
 • Lega
  check Jug
 • Luksuz
  check Bližina narave

Podroben opis nepremičnine

Oskrbovano stanovanje

V Medgeneracijskem centru Bistrica v Domžalah, oddamo 2-sobno varovano stanovanje, ki se nahaja v 4. nadstropju objekta zgrajenega l. 2011. Stanovanje z bruto površino 59,6m2 obsega 46,9m2 bivalne površine, 7,9m2 odprte lože in 4,8m2 shrambe. Parkirno mesto je možno najeti v kletni varovani garaži od MGC Bistrica. Stanovanje je kompletno opremljeno in obsega spalnico, dnevni prostor z jedilnico, kuhinjo, odprto ložo, shrambo in kopalnico. Stanovanje ima južno lego in je zelo svetlo. Primerno za par ali eno osebo, starejšo od 65 let. 

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača 700€ +ddv.

Za več informacij ali ogled pokličite!

Objekt je v celoti projektiran kot energetsko varčna stavba z maksimalnim izkoristkom obnovljivih virov energije. Stavba je zgrajena brez arhitektonskih in drugih ovir, kar funkcionalno oviranim osebam omogoča varen in neoviran dostop do stavbe. MGC Bistrica obsega 82 oskrbovanih stanovanj različnih velikosti. Stanovanja so prilagojena potrebam oseb z omejenimi gibalnimi sposobnostmi. Z bivanjem v oskrbovanih stanovanjih starejši ohranjajo svojo individualnost, intimnost in način življenja, ki so ga bili doslej vajeni v svojem domačem okolju ter imajo hkrati varnost. V oskrbovanem stanovanju imajo lastno gospodinjstvo, počutijo se svobodne in neodvisne, zato lahko kakovostno preživljajo tretje življenjsko obdobje. Uporabnikom v oskrbovanih stanovanjih MGC Bistrica je zagotovljena tudi možnost uporabe celodnevne pomoči s preprostim pritiskom na gumb. Storitev »klic v sili« vseh 24 ur na dan izvaja osebje iz institucionalnega varstva v domu. Senior resort MGC Bistrica ponuja raznovrstne storitve na enem mestu in je edini, ki ima oskrbovana stanovanja v povezavi z domskim delom. Izvirna prednost MGC je v tem, da v oskrbovanem stanovanju tudi ob poslabšanju zdravstvenega stanja ni potrebna namestitev v domskem delu. Resort se nahaja v bližini trgovskega centra, športnega parka, knjižnice, knjigarne, banke, pošte, zdravstvenega doma in vsega, kar običajno ponuja življenje v središču mesta. Okolica je urejena v prelep park z zelenimi in rekreacijskimi površinami in je povezana z obstoječo rekreativno potjo ob Kamniški Bistrici.

Hiter kontakt

Mojca Erčulj

Ljubljana nepremicnine