facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana okolica, Vodice

650 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 68.5 m2
 • expand_lessNadstropje: Mansarda/penthouse
 • date_rangeZgrajeno: 2017
 • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • codeŠifra: VO04_21_AG

Podroben opis nepremičnine

Nadstandardno, funkcionalno opremljeno stanovanje, eno parkirno mesto (po dogovoru tudi 2), polnilnica za električne avtomobile, shramba v kleti, kompletno opremljeno in vseljivo takoj, vsa infrastruktura v bližini, AC priključek Vodice v bližini (500 m)

Posredujemo pri oddaji stanovanja, v večstanovanjskem objektu, v središču Vodic, le streljaj od AC priključka Vodice, ki predstavlja dobro izhodišče za smeri Kranj in Ljubljana.

Stanovanje obsega dnevni prostor s kuhinjo, zakonsko spalnico, dvoposteljno sobo in kopalnico v skupni izmeri 60 m². Poleg parkirnega mesta, je na voljo tudi električna polnilnica. V kleti se nahaja še shramba v izmeri 8,5 m².

Stanovanje je v celoti opremljeno. Vgrajeni so sodobni in varčni gospodinjski aparati. Objekt je grajen s sodobnimi materiali z učinkovitim toplotnim ovojem, kar se odraža v nizkih obratovalnih stroških. Ločeni števci porabe.

V neposredni bližini je vsa pomembna infrastruktura (šola, vrtec, trgovina, lekarna, zdravstveni dom ter ostale storitvene dejavnosti). V bližini neposredni bližini je veliko zelenih površin za šport in rekreacijo.

Hišni ljubljenčki niso dovoljeni. V stanovanju ni dovoljeno kajenje.

Stanovanje je primerno predvsem za pare, oziroma za 4 osebe.

Pogoji najema: Sprotno plačilo najemnine, varščina v višini 1.500 EUR. Pogoj najemodajalca je, da najemnik krije stroške sestave najemne pogodbe, kar znaša 663 EUR + DDV.

Najemno razmerje se sklepa za minimalno obdobje 11 mesecev, z možnostjo podaljšanja.

Za dodatne informacije in ogled smo vam na voljo.

  Hiter kontakt

  Aleksander Gantar

  Salomon nepremičnine

  Morda bi vas zanimalo tudi: