facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Tržič, Križe

280.000 €
= 1.600 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 175 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 450 m2
 • date_rangeZgrajeno: 2021
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. Ni potrebna (334. člen EZ-1)
 • codeŠifra: HP21222393169

Značilnosti nepremičnine

  Podroben opis nepremičnine

  V okolici vasi Križe v občini  Tržič prodamo enoti dvojčka. Na prijetni lokaciji, na blagi brežini, s terasasto gradnjo in z izjemnim pogledom na Triglav in druge okoliške hribe. Odprta lega, veliko sonca, naravnega okolja in obilo možnosti za aktivnosti v naravi.

  Objekt je novogradnja in je kombinacija klasične gradnje, zidane, z armiranobetonsko ploščo in vezmi ter skeletne gradnje. Obsega pritličje, nadstropje in mansardo. Pritličje je klasično, zidano, nadgradnja, torej nadstropje in mansarda, pa sta skeletne izvedbe.

  Objekt bo zgrajen do IV. GF, kar pomeni, da bo zunanjost objekta in okolica urejeni, v notranjosti  pa bodo izdelane vse instalacije, ometi  in estrihi. Manjkali bodo zaključni podi, kot so keramika-parketi in notranja vrata.

  Objekt bo energetsko varčen, kvalitetna okna in vrata, dobra izolacija sten in mansarde. Ogrevanje bo talno, s toplotno črpalko.

  Površine okrog objekta bodo urejene s škarpami, delno ozelenjene, delno tlakovane tako, da bo zagotovljenih zadosti površin tako za posedanje  v prijetnem okolju pred hišo  kot tudi za parkiranje avtomobilov.

  Pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroškov prodaje, in sicer v višini 2% + DDV od prodajne cene.

  Hiter kontakt

  Milan Hlepčar

  MP PROJEKT, d.o.o.

  Morda bi vas zanimalo tudi: