facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Pomurska, Murska Sobota

53.000 €
= 1.541 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 34.4 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1367 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2021
  • codeŠifra: PH458KT

Podroben opis nepremičnine

-

Gornji Petrovci  -  Šulinci, prodamo vikend hiško  v skupni  velikosti 34,4 m2, ki stoji na zemljišču v velikosti 1367 m2. Vikend mobilna hiška se nahaja v naselju Šulici, občina Gornji Petrovci, krajinski park Goričko, na lepi in mirni lokaciji, ki je osončena skozi cel dan. Dostop je po asfaltirani občinski cesti. Objekt je mobilna hiška, ki je bila izdelana leta 2021.

Zemljišče na katerem stoji vikend hiška je veliko 1367 m2 in je v celoti zazidljivo, kar pomeni, da je možno na njem postaviti tudi zidano hišo ali kaj drugega.

Hiška ima naslednji razpored:  kuhinja z jedilnico, kopalnica in dve sobi - prva večja (spalnica) in druga nekolika manjša (otroška soba). Hiška je dodatno izolirana in je primerna za bivanje skozi celo leto. Ogrevanje in hlajenje je trenutno urejeno s klimatsko napravo. Možno je urediti  tudi ogrevanje na IR panele. Hiška je priklopljena na elektro in vodovodno omrežje (javno), odpadne vode se stekajo v tipsko vodotesno greznico Roto - prostornine 5000 l. Na zemljišču je tudi kabel Telekom, tako da je možnost priklopa na internet.

Zraven vikend hiške je uta za shranjevanje raznih stvari. Hiška popolnoma opremljena in se prodaja z vso opremo, tudi belo tehniko.

Lokacija je oddaljena 5 minut od Gornji Petrovci, kjer je večja trgovina, trgovina z železnino in gradbenim materialom, pošta, lekarna, zdravnik. Murska Sobota, kjer je več trgovskih centrov je oddaljena  25 minut vožnje z avtom. Šola in vrtec sta v neposredni bližini.  Avstrija, preko mejnega prehoda Kuzma je oddaljena 14 km in Madžarska, dostopna preko mejhega prehoda Hodoš prav tako 14 km.

Moravske Toplice, kjer je možnost termalnega turizma so oddaljene cca 20 minut z avtom.  V neposredni bližini je veliko sprehajalnih  poti.

Mirna lokacija, primerna za oddih ali vsakdanje življenje! Možnost  gojenja bio pridelkov.  Priložnost za investicijo!

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: