facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

1.900 €/mesec

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 177.44 m2
 • photo_size_select_largeParcela: 398 m2
 • date_rangeZgrajeno: 1928
 • date_rangeAdaptacija: 1996
 • codeŠifra: PH1599245999948AB

Podroben opis nepremičnine

Tisobno stanovanje in garsonjera  z vrtom v izmeri 389 m²
Na izjemni lokaciji v začetku Rožne doline v bližini Cankarjevega doma oddamo polovico staromeščanske vile. Vilo odlikuje prestižnost in ekskluzivnost in pa tudi lepo urejen vrt. Hišo obkroža angleška trava in drevesa, tako da nudi maksimalni užitek v zelenju. Polovico hiše tvorita trosobno stanovanje v nadstropju in polkletno enosobno stanovanje z ločenim vhodom.

Razporeditev prostorov
V visokem pritličju je večje trosobno stanovanje v izmeri 111,45 m² z visokimi stropovi (3,30m) in obsega naslednje prostore: vetrolov, predprostor, kopalnica z wcjem, kuhinja z jedilnico, shramba, dnevna soba, polkrožni salon s lepo zasteklitvijo, spalnica, balkon in stopnice. Iz dnevne je preko stopnic dostop na urejen vrt.

V polkleti se nahaja enosobno stanovanje (40 m²), ki obsega: shrambo/kurilnica, predporostor, wc, kopalnica, kuhinja z jedilnico in dnevno spalni del v enem.

Na parceli v velikosti 389 m², ki pripada polovici hiše  se nahaja pritličen samostojen objekt v katerem sta shramba (4,57 m²) in vrtna lopa (10,52) in za objektom pergola (10,50 m²). 

Obnova v nadstropju in polkleti so bile l. 1996 prenovljene vodovodne in elektro inštalacije ter okna. Na objektu sta bili l. 1988 obnovljena fasada ter l. 1998 streha,

Ogrevanje
Objekt greje centralna kurjava na mestni plin.   

Parkirno mesto / garaža
Prostor pred samostojnim objektom je namenjen parkiranju več vozil.   

Lokacija in infrastruktura 
V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura (bližina Cankarjevega doma, parka Tivoli, trgovine, LPP, šole, živalskega vrta, Rožnika, itd.). Dostop do obvoznice je izjemno enostaven in hiter.

Pogoj za oddajo. Varščina v višini ene mesečne najemnine in plačilo stroškov sestave pogodbe, primopredajnega zapisnika.

Pogoj najemodajalca za sklenitev posla: najemnik prevzame v plačilo del stroška sestave najemne pogodbe, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, t.j. najemnik pri oglaševani najemnini plača eno mesečno najemnino +22 % DDV.

  Hiter kontakt

  AB Nepremičnine, Aline Belinger s.p.

  Morda bi vas zanimalo tudi: