facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Gorje, Poljšica pri Gorjah

290.000 €
= 1.074 €/m2*

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 270 m2
  • date_rangeZgrajeno: 1981
  • codeŠifra: WS-57104

Podroben opis nepremičnine

ZGORNJE GORJE PRI BLEDU

 270 m2, samostojna, zgrajena l. 1981, 470 m2 zemljišča

Prodamo večjo stanovanjsko hišo s parcelo v idilični vasici pri Zgornjih Gorjah. Hiša je urejena kot dvostanovanjska in je etažirana v dve samostojni stanovanji.

Hiša ima skupen vhod, potem pa se ločita obe enoti. Primerno tako za dvodružinsko hišo, kakor za turistične apartmaje, dovoljeno do 30 % skupnih površin. V hiši je 270 m2 stanovanjske površine.   

Naselje je dober kilometer oddaljeno od Bleda, zato je relativno blizu vse infrastrukture. Pred kratkim je bila v celoti obnovljena cesta skozi naselje.

KLET

V kleti sta kurilnica in garaža, v ostalem delu pa so že instalacije za ureditev samostojnega stanovanja. V kurilnici je peč na olje, večinoma pa se hiša ogreva s krušno pečjo na drva. Klet ni v zemlji, zato je možen izhod iz stanovanja na atrij za hišo.

NADSTROPJE

V nadstropju je urejeno samostojno stanovanje s kuhinjo, jedilnico, kopalnico, ločenimi sanitarijami in tremi sobami. Večina opreme ostane v hiši. Iz dnevne sobe je izhod na teraso.

MANSARDA

Drugo stanovanje je urejeno v mansardi, zaradi višine stavbe je v celoti pohodno in normalne višine. Notranjost ima podobno razporeditev, kakor spodnje stanovanje, ena soba je večja. Dve sobi imata izhod na balkon.

Za vse informacije smo dosegljivi na 041 374 214

Hiter kontakt

Morda bi vas zanimalo tudi: