facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Gorenjska, Bled

1.800.000 €
= 606 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • photo_size_select_largeParcela: 2972 m2
  • codeŠifra: 6400550

Podroben opis nepremičnine

-

Ob Ribenski cesti na Bledu je naprodaj zemljišče v izmeri 2972 m2. Zemljišče je locirano nekaj minut hoje do jezera, v bližini so trgovine, zdravstvena oskrba, šola, vrtec.

Za novo načrtovano gradnjo na zemljišču je izdano gradbeno dovoljenje, plačani so vsi komunalni prispevki.

Zasnova novogradnje obsega dva stavbna niza, v vsakem je previdena zasnova sedmih vrstnih hiš.  Stavbi sta povezani v enotno celoto s skupno kletjo,  v kateri so predvidena parkirna mesta, skupna je  zunanja in prometna ureditev. Orientacija pozidave je vzdolžno z Ribensko cesto, stavbi sta zasnovani v gabaritih K+P+M.

Predvidena stanovanjska enota obsega:

Vsaka stanovanjska enota  - večsobno stanovanje je razporejeno po treh etažah,med seboj povezanih z osrednjim, poudarjeno oblikovanim stopniščem. Glavni vhod v stanovanje je organiziran iz skupnega atrija v pritličju. Pritličje obsega zračen dnevno-bivalni prostor s kuhinjo in jedilnico, ki se z velikim panoramskim oknom odpira na zeleni vrt z leseno teraso. Osrednji element dnevnega prostora je kamin, ki vizuelno ločuje posamezne sklope bivalnega dela med seboj in daje toplino celotnemu prostoru. V pritličju so tudi dnevni toaletni prostori. Spalni prostori s kopalnicami so v nadstropju. Prostorna zakonska spalnica z lastno kopalnico in prostorom za garderobo je orientirana na vrt, ostali spalnici z drugo kopalnico pa gledata na notranji atrij. V podzemni etaži so shrambe in gospodinjski delovni prostori. Etaža je neposredno povezana z
podzemno garažo in dvema pripadajočima parkirnima prostoroma.

V skladu s prostorskim dokumentom je na zemljišču možna tudi gradnja individualnih stanovanjskih hiš.

Za vse dodatne informacije in predstavitev  projektne dokumentacije smo vam na voljo, ogled možen samo v prisotnosti nepremičninskega agenta in ob predhodni najavi. 


Hiter kontakt

Koncepti d.o.o.

Koncepti d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: