facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Vič-Rudnik, Murgle

499.723 €
= 4.490 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

 • reorderVelikost (bruto): 111.3 m2
 • expand_lessNadstropje: 4/4
 • date_rangeZgrajeno: 2022
 • reorderStanje: Novogradnja
 • reorderEner. izk. B1
 • codeŠifra: PS30765NO

Značilnosti nepremičnine

 • Dodatno
  check Pokrito parkiriščecheck Dvigalocheck Kletcheck Balkon
 • Priključki
  check Plinovod
 • Ogrevanje
  check Plincheck Talno gretje
 • Lega
  check Zahodcheck Jug

Podroben opis nepremičnine

Večstanovanjski objekt "Barjanka" se bo nahajal na edinstveni lokaciji na območju Trnovskega predmestja, tik ob naselju Murgle. Le streljaj od mestnega jedra a kljub vsemu v zelo mirnem predelu, neposredno ob PST-ju in uvoza na AC priključek. Lokacija ponuja obilo možnosti preživljanja časa v naravi. V bližini se nahajajo šola, vrtec in številne trgovine…

Arhitekturna zasnova "Barjanke" je moderna, napredna in visoko kakovostna. Razdeljena je v dve lameli. V prvi lameli se bo nahajalo 7 stanovanjskih duplex enot, neto stanovanjske površine od 85 m2 – 114 m2 z ložami in atriji, obrnjenimi v smeri  Murgel. V drugi lameli se bo nahajalo 12 stanovanjskih enot; v vsaki etaži po štiri stanovanja, neto stanovanjske površine od 62 m2 – 93 m2, z eno ali dvema ložama, vsaka velikosti od 7m2 - 9m2.

Parkiranje bo urejeno v kleti objekta. Prav tako se bodo tam nahajale tudi shrambe za vsa stanovanja. Na skrajnem robu naselja so predvidene zelene površine z otroškimi igrišči ter kolesarnica.

Izvedeno bo toplovodno ogrevanje objekta. Vir grelne energije predstavlja stenski kondenzacijski plinski kotel, ki je nameščen v kotlovnici v kleti stopnišča lamele A.

Vsako stanovanje je priklopljeno na razvod ogrevanja objekta preko ogrevalne vertikale v posameznem stopnišču. Predvideno je merjenje porabljene ogrevalne energije za vsako stanovanje preko kalorimetra. Za ogrevanje stanovanj je predvidena vgradnja talnega gretja. Prav tako je predviden sistem hlajenja bivalnih prostorov s split hladilnimi napravami.

Vsa stanovanja bo odlikovala kakovostna zaključna obdelava z izbranimi materiali. Stanovanja bodo izvedena z velikimi terasami, prostornimi atriji ter svetlimi in zračnimi dnevno bivalnimi prostori.

Predviden pričetek gradnje: april 2021

Predviden zaključek gradnje: december 2022

Projekt ima pridobljeno pravnomočno gradbeno dovoljenje in notarsko overjene splošne pogoje prodaje. Stanovanja se bodo prodajala »na ključ«. 

 

 

Hiter kontakt

Nataša Osojnik

Ljubljana nepremicnine

Morda bi vas zanimalo tudi: