facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Obalno - kraška, Koper

789.000 €
= 3.757 €/m2*
oglas za

Izračunajte si obrok kredita

Koliko še potrebujete?

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 210 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 1677 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2012
  • codeŠifra: 3667J

Značilnosti nepremičnine

  • Luksuz
    check Pogled na morje

Podroben opis nepremičnine

-

Koper, stan. površine 210m2, parc.293m2, hiša je edinstven objekt, zgrajena znotraj naselja Modri gaj. Bila je zgrajena v dveh fazah pomladi leta 2015 je bila dokončana notranjost, leta 2017 pa v celoti tudi zunanjost hiše. Hiša je zgrajena kot del večstanovanjskega objekta znotraj naselja Modri Gaj, a ima edinstveno arhitekturno postavitev, saj združuje dva stanovanja v eno stanovanjsko enoto.

Prostorna hiša je razporejena v treh etažah. Ima dva zunanja dostopa in zavzema zadnje tri etaže večstanovanjske hiše. Bivalni in kuhinjski del z jedilnico sta ločena. Spalni del zajema štiri spalnice in kabinet z lastnim vhodom in predprostorom.

Hiša ima tri kopalnice in dodatni WC za goste. Iz vseh etaž je omogočen pogled na koprski zaliv.

ETAŽNOST P – 1 – M BIVALNI DEL 210 m2 BALKONI 38 m2 POKRITE TERASE 60 m2 PODSTREŠJE 53 m2 KLET 21 m2

Hiša se razprostira preko treh etaž, ločena pa je še klet in pokrita parkirišča. Posebnost hiše je da ima dva vhoda, glavni vhod in stranski vhod v posebni del hiše, ki se lahko uporablja tudi kot pisarna, s sprejemnico in lastnim WC-jem. Hiša ima štiri spalnice, tri kopalnice, veliko kuhinjo s kuhinjskim otokom, ločeno jedilnico, dnevno sobo in vrsto drugih manjših pomožnih prostorov (garderoba za čevlje in obleke, mini kuhinja ob terasi) ter stopniščni atrij, ki se razprostira preko treh etaž. Posebnost hiše je tudi centralno, školjkasto stopnišče. Ob hiši je velik pokrit nadstrešek v katerem je letna kuhinja, z veliko okroglo jedilno mizo, desetimi stoli, velikim pultom in kaminom. Celoten vrt je obdan z ograjo, oblečeno v brušen istrski kamen, z urejeno hortikulturno posaditvijo, dvema več sto let starima oljkama in mini zeliščnim vrtom s kapljičnim zalivanjem. Obe travnati površini sta urejeni z avtomatskim zalivalnim sistemom. Hiša ima dva vhoda z zgornje strani, od čigar ima en avtomatska garažna vrata za dostop do zgornjega parkirnega mesta. Na spodnji strani hiše je še dodatni vhod, preko katerega se pride do kleti (22 m2 ) ter obeh pokritih parkirišč. V mansardi hiše je pokrito podstrešje v katerem so strojne instalacije in pa večji prostor za odlaganje. Na drugi strani podstrešja pa ogromna terasa, s čudovitim pogledom na Koprski zaliv. V hišo so vgrajeni materialni visoke kakovosti (ploščice, sanitarna oprema, parket) in vsa potrebna strojna instalacija (visokotemperaturna toplotna črpalka na radiatorsko ogrevanje in ogrevanje sanitarne vode, klimatske naprave, 4 WC školjke, 2 bideja in 2 pisoarja). Kuhinja je proizvajalca Nolte, z 6–področno keramično indukcijsko ploščo, vinsko vitrino, pomivalnim strojem, pečico. Poleg omenjenih osnovnih podatkov lokacije same hiše in njenih tlorisov, pa hiša ponuja poseben čar v urejeni notranjosti in zunanjosti. Lastnika hiše sta vnesla v njeno razporeditev in opremo, katera v večini ostaja kot del prodaje, občutek za estetiko, urejenost, visoko čistost in toplino. Hiša lahko predstavlja varen dom veččlanski družini, z možnostjo dodatne ločene garsonjere ali pisarne, ali pa mirno rezidenco na morju. Različni pogledi na morje iz posameznih sob, lahko vsakemu posamezniku omogočajo mir in individualnost, istočasno pa pokrita terasa s pogledom na morje in veliko okroglo mizo ob kaminu, omogoča izjemen prostor povezanosti. HIŠA OLJKA - užitek v estetiki ter udobju in od hiše do Centra mesta Kopra prijetnih 10 minut vožnje s skuterjem.

Hiša Oljka je ena med lepšimi hišami v naselju Modri gaj in ena med večjimi, zaradi velikosti in skrbno dodelanega vrta in visoke kamnite ograje, ki jo obdaja. Ponuja veliko prostora za zasebnost in mir, istočasno pa je umeščena v izjemno uporabno infrastrukturo, ki poleg bližine trgovine, pošte, vrtca in avtoceste ponuja fleksibilnost in učinkovitost slehernega sodobnega človeka. Od hiše do Ljubljane pridete v 50 minutah vožnje, od hiše do morja v 15 minutah hoje.

Naselju je  skupna istrska arhitektura in ambientalnost. Naselje ima tudi dve garažni hiši, vrsto pokritih lastniških parkirišč, ter skupno parkirišče za goste. Soseski kot celoti je skupen enoten sistem urejanja zunanje ureditve, ki je v mediteranskem okolju eden bistvenih elementov bivalne kulture. Bivanje se pretežni del leta namreč odvija na prostem, na terasah, pod pergolami zunanje ureditve. Soseska je urejena in obzidana s kamnitimi obodnim zidom. Tudi dostopne poti, parkirišča in podobno so izvedene v kombinaciji domačega – istrskega kamna, peščenjaka in apnenca, kar daje soseski, ob hišah, ki vsebujejo elemente arhitekturnega oblikovanja povzetega po stanovanjskih objektih starega koprskega mestnega jedra, enoten istrsko – mediteranski videz, kar bo še bolj izraženo z individualno ureditvijo in zasaditvijo tipično mediteranske hortikulture. Soseska Modri gaj je sodobno naselje v bližini samega centra Kopra, z izjemno lokacijo. Soseska je orientirana tako, da je iz vsake hiše omogočen pogled na morje. V neposredni bližini je manjše nakupovalno središče Markovec, s Merkator trgovino, pošto, banko, mesnico in vrsto ostalih trgovin in storitvenih lokalov. Šola in vrtec sta oddaljena 800m. V neposredni bližini so 4 avtobusna postajališča za javni potniški prevoz. Za sosesko je značilno da ima zelo sončno lego, saj leži tik pod Markovim vrhom in je deležna sončnih žarkov tudi v najkrajših dnevih leta.

Pogoj lastnika za sklenitev posla: kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2% prodajne cene oz. davčne osnove.


Hiter kontakt

ABC nepremičnine d.o.o.

ABC nepremičnine

Morda bi vas zanimalo tudi: