facebook pixel

Moji kvadrati

Brezplačna mobilna aplikacija

Prenesi zdaj!

Ljubljana, Center

2.300 €
oglas za

Splošno

  • reorderVelikost (bruto): 127 m2
  • photo_size_select_largeParcela: 200 m2
  • date_rangeZgrajeno: 2019
  • codeŠifra: 2408fd75

Značilnosti nepremičnine

  • Dodatno
    check Pokrito parkiriščecheck Parkiriščecheck Kletcheck Terasa

Podroben opis nepremičnine

-

Na izjemni lokaciji razpeti med centrom mesta ter zeleno okolico trnovskega predmestja, se v sodobnem in arhitekturno dovršenem objektu s šestnimi enotami nahaja 4 sobno atrijsko stanovanje. Stanovanju pripada klet (8,28 m2) ter 2 parkirni mesti v garaži. Stanovanja so s kletno etažo povezana z osebnim dvigalom ter stopniščem.

Prestižen objekt je sodobno zasnovan, pri gradnji so bili uporabljeni vrhunski materiali, zaradi nizkoenergijske gradnje se objekt ponaša z minimalnimi stroški vzdrževanja.

Zgolj streljaj stran se nahaja športni park, park Arturo Toscanini, bazen Kolezija, več šol, vrtcev in fakultet.

Atrijsko stanovanje s teraso odlikuje inovativen in razgiban tloris, ki se razteza na 110,87 m2 neto površine. Vhodna veža nudi dostop do garderobne niše ter utility-a. Hodnik nas nato vodi do osrednjega bivalnega prostora (dnevna soba, kuhinja in jedilni del), ki je izjemno skladen ter daje stanovanju občutek zračnosti. Iz osrednjega dela je izhod na teraso (8,08m2) ter prostoren atrij (cca 200m2), ki bosta odlična za obedovanje ter sproščanje.  Zasebni prostori so jasno opredeljeni ter ločeni od bivalnega prostora. Spalnica je prostorna in nudi lastno kopalnico. Dve dodatni sobi boste lahko uporabili in prilagodili vašim željam. Iz hodnika je dostop do še ene kopalnice. Panoramska okna uokvirjajo lep pogled na zunanji prostor ter prinašajo v prostore naravno svetlobo.

Stanovanju pripadata 2 parkirni mesti v varovani garaži ter shramba.

Najemnik si bo lahko sam oziroma po dogovoru z lastnikom opremil stanovanje. 

Stanovanje bo vseljivo predvidoma konec meseca maja. 

Vljudno vabljeni na ogled!

Hiter kontakt

Polona Božič Bižal

Rocco nepremičnine d.o.o.

Morda bi vas zanimalo tudi: